ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Johnny Depp nära att supa ihjäl sig – vännernas oro: ”Allvarligt”

08 dec, 2023 
Erika Svensson
Johnny Depp
Missbruket har blivit värre efter den omtalade rättegången.
Nu är vänner oroliga för att supandet går för långt för Johnny Depp.
– Han kan inte hålla på så här för alltid, säger en källa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Hur mår Johnny Depp egentligen? Sedan vinsten i rätten mot exfrun Amber Heard, 37, förra året har livet sett ut att leka för 60-åringen.

Hollywood har välkomnat honom tillbaka med öppna armar och filmjobben rullar åter in. Men nu väcks ny oro om att allt inte står rätt till med stjärnskådisen...

Depp medvetslös på hotellrummet – vännerna känner stor oro

I somras skapade Depp rabalder när hans band Hollywood Vampires i sista stund ställde in flera planerade spelningar i Europa.

Annons

Bara timmar innan hade Johnny setts med alkohol i handen och snabbt började rykten gå om att han hade hittats avsvimmad i sitt hotellrum efter för mycket att dricka, som Veckans NU! har skrivit om tidigare.

Enligt sajten Pubity var det så illa att han behövde läkarvård.

– Hans bandkamrater var vansinniga men de var också oroliga, Johnny vet inte när han ska sluta. Det finns många anledningar men efterspelet av Amber-rättegången påverkar honom fortfarande, säger en källa till tidningen Life & Style.

Johnny Depp.
Annons
Rättegången mot Amber Heard påverkar fortfarande Depp.

Johnny Depp super ostört i herrgård: ”Hans drickande har gått så långt”

Pirates of the Caribbean-skådisen har hållit en låg profil sedan rättegången och hänger mest i sin herrgård i England, långt borta från nyfikna kamerablixtar. Där kan han enligt nära källor supa ostört.

– Hans drickande har gått så långt att närstående har börjat fundera på att ta ett allvarligt snack med honom, han kan inte hålla på så här för alltid, fortsätter källan.

– Något måste förändras. Johnny är alldeles för gammal för att leka ung rockstjärna, han återhämtar sig inte lika snabbt som han gjorde förr.

FOTO: Skärmdump / NIPI / BACKGRID UK / TT

Annons