TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

John Legends hyllning till hustrun Chrissy Teigen efter missfallet

15 okt, 2020 
AvLovisa Ström
John Legend & Chrissy Teigen
I slutet av september förlorade John Legend och Chrissy Teigen deras ofödda son.
Nu tillägnar John en stark hyllning till sin hustru.
Annons


Sångaren John Legend och modellen Chrissy Teigen gifte sig i Italien för sju år sedan, och har tillsammans barnen Luna och Miles. På deras sociala medier bjuder de in sina följare till deras vardag med barnen, och delar ofta med sig av både med- och motgångar.

Paret har länge pratat om längtan efter ett tredje barn och i slutet av sommaren avslöjade de att den efterlängtade familjemedlemmen äntligen var på väg.

Lyckan var total och deras följare, fans, familj och vänner gratulerade de kommande trebarns-föräldrarna. Men plötsligt fick graviditeten en dramatisk vändning.

Chrissy Teigen om missfallet

För några veckor sedan berättade Chrissy nämligen att hon lagts in på sjukhus efter att ha drabbats av blödningar från moderkakan, och efter att läget hade stabiliserats skrev hon en öppen hälsning till sin ofödda son som kämpade för fullt inne i magen:

”Hej min söta starka kille. Du kämpar så hårt, jag lovar att det kommer vara värt det.”

Annons

Men till slut räckte inte läkarnas insatser, och i ett öppet och sårbart inlägg gick Chrissy ut och berättade om den stora tragedin som kom att krossa många personers hjärtan.

”Vi är chockade och i en sorg man bara hör om, en smärta vi aldrig känt förut Vi lyckades aldrig stoppa blödningar och ge vårt barn de vätskor han behövde, trots påse efter påse av blodtransfusioner. Det var helt enkelt inte nog”, skriver modellen innan hon fortsätter:

”Vi har aldrig gett våra bebisar något namn förrän precis innan de fötts, precis innan vi lämnar sjukhuset. Men av någon anledning hade vi börjat kalla den lilla killen i min mage för Jack. Så för oss kommer han alltid att vara Jack. Jack kämpade så hårt för att bli en del av vår lilla familj och det kommer han för alltid att vara.”

John Legends hyllning till Chrissy Teigen

Under onsdagskvällen gjorde John sitt första framträdande sedan den stora tragedin. På Billboard Music Awards scen uppträdde han med sin låt Never break, och tillägnade hela uppträdandet till sin fru.

Annons

”Den här är till Chrissy”, säger han precis innan han börjar sjunga.

Låter handlar om en kärlek som är så stark att den klarar varje typ motgång, oavsett hur jobbigt det är. Här är ett utdrag ur den starka låten som lämnade många tittare berörda:

When we talk about forever
Then forever's what we mean
So I'm not worried about us
And I've never been
No matter what may come our way
We will never break
We will never break
Built on a foundation
Stronger than the pain
We will never break
As the water rises
And the mountains shake
Our love will remain

FOTO: Instagram, Youtube

Annons