TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jimmy Kimmels mardröm – sonen akut hjärtopererad

02 maj, 2017 
Malin Ljung
Jimmy Kimmel och hustrun Mollys andra barn föddes helt problemfritt. Men bara tre timmar fick de skräckbeskedet – den lilla sonen hade ett hjärtfel och tvingades till en akut hjärtoperation.
Annons

Pratshow-stjärnan och programledaren Jimmy Kimmel, 49, och hans fru Molly McNearney, 39, såg fram emot att sitt andra barns födsel. I måndagens “Jimmy Kimmel Live” öppnade tv-profilen upp om förlossningen – som började bra men utvecklade sig till en förälders mardröm.

– Vi kallar honom för Billy, sex krystvärkar tog det innan han var ute. Han verkade vara en normal och frisk bebis, säger Kimmel i livesändningen samtidigt som han kämpar mot tårarna rapporterar People.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bara tre timmar efter födseln upptäckte nämligen en sjuksköterska att Billy var aningens lila.

– Hon insåg att han inte fick nog med syre i sitt blod, varken i sitt hjärta eller lungor. Det var så skrämmande, min fru var kvar i rummet och vilade, hon hade inte en aning om vad som hände.

Paret fick kort därefter beskedet att lilla Billy hade ett hjärtfel, det var hål i hans hjärta.

Bara tre dagar senare opererades Kimmels nya familjemedlem, och en ytterligare en operation väntar inom 3-6 månader.

Annons

Jimmy Kimmel är vän med många av världens högaktuella stjärnor och han bekräftar att både familj och vänner stöttat dem efter sonens hjärtfel upptäcktes.

– Jag hatar att säga det, men till och men den jävla Matt Damon skickade blommor.

Familjen Kimmel med barnen Jane och Billy. Foto: Faksimil Youtube

Även om programledaren har nära till skämt finns det något han inte gör sig rolig över – nämligen hustrun Mollys hanterande av situationen. Istället öppnar han upp och ger henne en kärleksförklaring utan dess like:

– Mest av allt vill jag tacka min fru Molly. För det första för att hon tillåtit mig ha sex med henne. Men allra mest för att hon är så stark, klarsynt, positiv och kärleksfull under den värsta mardrömmen en nyförlöst mamma kan uppleva. Jag kan inte tänka mig en bättre partner och jag är så glad att vi fått det här barnet tillsammans, säger han.

Annons

Familjen har nu fått lämna sjukhuset. Läget verkar ändå vara under relativ kontroll då Jimmy Kimmel skojar om sin nyfödda sons tillstånd och utseende.

– Stackars barn, han fick inte bara ett dåligt hjärta, han fick även mitt ansikte, skojar Kimmel nu i efterhand.

Paret har sedan tidigare dottern Jane, 2, tillsammans. Jimmy Kimmel är även pappa till de äldre barnen Kevin, 23, och Katie, 25.

FOTO: Faksimil Youtube

 

Annons