TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jennifer Anistons nya kärleksavslöjande 5 månader efter skilsmässan

05 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Jennifer Anistons kärleksavslöjande
Efter den tuffa skilsmässan har Jennifer Aniston äntligen gått vidare. Enligt källor dejtar hon två killar samtidigt och strålar numera av lycka.
Annons

Skådespelerskan Jennifer Aniston, 49, och Justin Theurox, 46, avslöjade tidigare i år att de skulle gå skilda vägar. I ett uttalande till AP sa de då att de ville fortsätta ha en bra relation med varandra trots skilsmässan.

”Vi är beslutna om att vidarehålla den djupa respekt och kärlek vi har för varandra. Två bästa vänner som har bestämt sig för att gå skilda vägar som par men ser fram emot att fortsätta vår vänskap”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Så blev inte fallet. Istället har paret bråkat om de gemensamma hundarna, undvikit varandra på fester och nyligen kom det fram att Justin hade börjat dejta Jennifers goda vän Emma Stone. Nu uppger källor till Us Weekly att även Jennifer verkar ha gått vidare, inte bara genom att dejta en man, utan två samtidigt.

– Det är väldigt hysh hysh, säger källan.

Den ena av dem ska precis som Jennifer nyligen ha gått igenom en skilsmässa och jobbar nu hårt för att vinna skådespelerskans hjärta. De ska ha träffats via gemensamma bekanta, medan hon träffade man nummer två när de båda jobbade tillsammans för flera månader sedan.

Annons

– Det faktum att ingen av dem är Anistons vanliga typ av kille är bara bra för skådespelerskan, säger en annan källa.

Hennes kollegor vittnar om att hon strålar av lycka, och hon ska numera vara en riktig glädjespridare på jobbet. Dessutom ska hennes närmsta vänner vara överlyckliga att hon äntligen har börjat dejta igen efter uppbrottet.

– De kan knappt hålla det hemligt eftersom de är så glada att hon gått vidare.

Ett tag ryktades det om att Jennifer hade börjat dejta sin första make Brad Pitt, 54, igen. När löpsedlarna skrek ut att de återigen var ett par ska dock Jennifer ha skrattat åt det hela. Trots att hon mår mycket bättre efter den här skilsmässan än efter sin första ska skådespelerskan ändå vara väldigt försiktig med nya relationer.

– Hur stark hon är är, tenderar hon att vara väldigt varsam med nytt folk. Det tar ett tag för henne att öppna upp sig och lita på någon, säger en källa.

FOTO: Ibl

Annons