Anistons hämnd efter skilsmässorna: "Berätta sanningen"

Jennifer Aniston funderar på att skriva en biografi där hon berättar allt om skilsmässorna från Brad Pitt och Justin Theroux.

Vad skulle bokförlagen betala för att få veta sanningen om Jennifer Anistons skilsmässor från Brad Pitt och Justin Theroux? Ja, det är precis det den forna Vänner-stjärnan just nu håller på att kolla upp...

2005 chockades en hel värld när Hollywoods sweethearts Jennifer Aniston, 49, och Brad Pitt, 54, meddelade att de skulle gå skilda vägar. Det skulle visa sig senare att Brad hade kärat ner sig i sin motspelerska i filmen Mr. & Mrs. Smith, Angelina Jolie, 43, och snart trycktes t-shirtar upp om man som fan tillhörde team Aniston eller team Jolie.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet!

Länge levde Jennifer Aniston som singel efter skilsmässan, men så våren 2011 började hon dejta skådespelaren Justin Theroux, 47, som hon träffade när de spelade in filmen Wanderlust. Men även den kärlekssagan fick ett slut, och tidigare i år gick de ut med ett uttalande att de separerat, ”beslutet var gemensamt och gjordes med omtanke i slutet av förra året” stod det då.

Nu funderar Jennifer Aniston att skriva en bok om skilsmässorna, det avslöjar en källa för Radar Online.

– Det skulle i så fall bli Jens chans att berätta sanningen om så många aspekter av hennes liv som har blivit dåligt förmedlade eller missförstådda, säger uppgiftslämnaren.

Boken skulle inte bara beröra skilsmässorna, utan också hennes tidigare liv med hennes bråk med sin mamma Nancy Dow, som gick bort 2016.

– Det skulle inte vara något löjligt eller obehagligt, för det är inte Jens stil och kommer aldrig att vara. Men hon tycker att om någon ska porträttera hennes liv så kan det lika gärna vara hon, fortsätter tipsaren.

Enligt källan kommer Jennifer Aniston också att ”tjäna en förmögenhet” på boken.

Jennifer Aniston har efter skilsmässan från Justin Theroux lagt locket på och vägrat uttala sig om den saken. Justin Theroux däremot har sagt i New York Times att deras separation var helt odramatisk.

– Det var typ den mest lugna separationen, det fanns inget agg.

LÄS OCKSÅ: Theroux bryter tystnaden om skilsmässan från Aniston

LÄS OCKSÅ: Avslöjat: Brad Pitt och Jennifer Aniston träffas i hemlighet

FOTO: IBL

Senaste nytt