Artikeln innehåller reklamlänkar

Avslöjat: Brad Pitt och Jennifer Aniston träffas i hemlighet

Exmakarna Jennifer Aniston och Brad Pitt uppges träffas igen enligt amerikanska medier.

Jennifer Aniston och exmaken Brad Pitt har träffats hela sommaren och alla väntar nu spänt på det offentliga beskedet att de dejtar igen.

Gammal kärlek rostar aldrig. Och det stämmer för de forna makarna Brad Pitt, 54, Jennifer Aniston, 48, som var ett par för elva år sedan, men verkar ha funnit varandra igen.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Båda är singlar och verkar dras till varandra som flugor kring en sockerbit och nu bekräftar flera källor att de träffats hela sommaren, haft otaliga samtal i telefonen och setts för att umgås och pratat om att bli tillsammans igen, enligt tidningen National Enquirer.

Och de har mycket gemensamt! Båda två har genomgått smutsiga separationer från sina respektive och det går knappt en vecka utan att löpsedlar världen över basunerar ut Angelina Jolies och Brad Pitts skilsmässa. Angie och Brad kan inte samsas om barnen och underhåll medan Jennifer Aniston och Justin Theroux, som gifte sig 2015, efter att ha varit tillsammans i sju år, inte pratar med varandra alls.

Och det är många som vill se en återförening mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston. Brads föräldrar, Bill och Jane Pitt, ska enligt källan vara väldigt aktiva i sonens framtida kärleksliv. Och de vill mer än gärna ha tillbaka sin före detta styvdotter i sina liv igen.

– De är desperata att övertyga Brad om att Jen var den rätta för honom hela tiden, säger en källa till Us Weekly och fortsätter:

– Några av hans bästa vänner tycker att han ska ge det en ny chans. Men den största pressen kommer från hans egna föräldrar, Brads föräldrar vill att de ska gifta sig igen.

Så nu håller världen andan och väntar på en bekräftelse från det nya, förlåt, ny-gamla kärleksparet!

Jennifer Aniston har alltid varit en av amerikanernas kvinnliga favoriter.

Jennifer Aniston slog igenom i Vänner

Jennifer Aniston har varit gift sedan 2015 men är numera skild från Justin Theroux

Jennifer Aniston med Justin Theroux

Numera bor Jennifer Aniston ensam i Los Angeles men påstås dejta Brad Pitt

Skilsmässan mellan Jennifer Anistone och Justin Theroux slog ner som en bomb

Jennifer Aniston och Justin Theroux på den tiden det begav sig

Jennifer Aniston och Brad Pitt var gifta 2007

LÄS OCKSÅ: Vännen talar ut efter uppbrottet: Jennifer Aniston vill skaffa barn med Brad Pitt

LÄS OCKSÅ: Efter nya dramatiken – Angelina Jolie vägrar träffa Jennifer Aniston

FOTO: IBL

Senaste nytt