Jennifer Anistons ärliga ord om sin kropp vid 50 år

Jennifer Anistons ärliga ord om sin kropp vid 50 år
Jennifer Aniston hyllas som en av världens vackraste kvinnor, något hon inte är helt bekväm med. Nu ryter Vänner-stjärnan ifrån i en stor intervju med In Style.
Annons

Skådespelaren Jennifer Aniston, 50, har flera gånger toppat listor som världens vackraste kvinna och har samtidigt hyllats för sina oräkneliga insatser på vita duken. De senaste åren har hon dessutom gång på gång fått fansen att tappa hakan med sin blotta närvaro, något hon nu bryter tystnaden om.

I en intervju med In Style, där hon pryder omslaget, berättar Jennifer Aniston att det var först när hon fyllde 50 år i februari som hon började notera att hon blir äldre.

Annons

– Vid femtio var första gången som jag tänkte ”åh, den siffran”. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig inte annorlunda. Saker förändras inte och dörrar stängs inte. Jag känner mig i otrolig form. Så det är konstigt att plötsligt omnämnas  som ”du ser fantastisk ut för din ålder”. Jag tycker inte att vi borde normalisera att prata om det på det viset, säger Jennifer Aniston.

Annons
Jennifer Aniston pryder omslaget på nya In Style.

Jennifer Anistons skönhetsrutiner

Även om hon inte räds att bli äldre finns det dock vissa ålderstecken som hon gärna undviker. Jennifer erkänner att hon inte tänker avboka sina möten med frisören varje månad.

– Jag ska inte ljuga, jag vill inte bli gråhårig, säger hon.

Samtidigt har Vänner-stjärnan sedan 15 års ålder varit noga med sin hud, hon har en daglig rutin med att återfukta huden och har speciella hjälpmedel för att hålla huden i skick. Däremot har hon inte alltid varit lika noga med att skydda sig för solen, något hon kan ångra idag.

Annons

– Min 98-åriga mormor har den mest underbara och mjuka hud, hon har bara använt olivolja, säger Jennifer och hoppas att hon ärvt samma gener.

Vänner-stjärnans kyss med mystiska mannen

Jennifer Aniston lever sedan två år tillbaka som singel, 2017 separerade hon och maken Justin Theroux. I juli sågs hon dock kyssas med en mystisk man efter en middag i Los Angeles. Vänner till stjärnan uppger dock att hon fortfarande är singel, trots att hon varit på dejter.

– Hon har varit på dejter med olika män då och då, men det har inte gått så långt att de blivit intima. Hon har behov som alla andra, därför kommer det vara välkommet när hon kommit över den gränsen, säger en vän till Radar Online.

FOTO: Michael Thompson/In Style, Nicky Nelson/WENN.com

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…