Jennifer Aniston och ex-maken Justin Theroux återförenade – efter tragedin

Jennifer Aniston och Justin Theroux
Återförenas i den stora sorgen. Jennifer Aniston och Justin Theroux kramar varandras händer då de tar farväl av schäfern Dolly A.
Annons

"}" data-sheets-userformat="{"2":513,"3":{"1":0},"12":0}">

Skilsmässan mellan Hollywood-skådisarna Jennifer Aniston, 50, och Justin Theroux, 47, var en av de största snackisarna i nöjesvärlden 2018. I februari avslöjade paret att de separerat efter två års äktenskap. Tiden efter uppbrottet kantades sedan av bråk och skandaler, trots att de uttalat sig om att de ville fortsätta hålla god kontakt och vara vänner.

Det uppstod istället genast bråk om deras gemensamma hundar, som de båda älskade innerligt och ingen av dem ville släppa ifrån sig. Någon vänskap var det då inte tal om.

Flera gånger under 2018 spreds det även rykten om att Justin dejtade nya kvinnor. Bland annat var Jennifer Anistons tidigare nära vän och skådiskollega, Emma Stone, 30, på tapeten som Justins nya flickvän under en tid.

Justin Theroux ord om relationen med ex-hustrun

I början av januari 2019 pratade Justin för första gången om separationen i en intervju med New York Times. Han hävdade då, till skillnad mot vad som stått i pressen, att den faktiskt varit mildare än många andra skilsmässor som sker i det offentliga.

– Den goda nyheten är, jag väljer mina ord väldigt noga, att det på ett sätt var ett milt uppbrott sett till att det inte fanns någon fientlighet, sa Justin.

Han förklarade:

– I verkligheten är det som har hänt bara småsaker. Men allt kan kännas som 10 på Richter-skalan om du gör rubriken stor nog och tillräckligt skandalös.

Om deras relation efter uppbrottet sa skådisen:

– Den är vänlig. Det kanske låter tråkigt, men vi respekterar varandra tillräckligt mycket så det blev så smärtlöst det kunde bli.

Ex-makarna återförenade i sorgen efter Dolly A

Och nu har Hollywood-stjärnornas kärlek till deras hundar fört dem samman igen. Tragiskt nog har den äldsta av dem, den 14 år gamla schäfern Dolly A som Jennifer adopterade från ett hundstall redan 2005, lämnat jordelivet.

Igår la Justin ut ett inlägg på Instagram i vilket han hyllade sin och ex-fruns trogna livskamrat med vackra bilder. Han skrev också:

”Idag, vid solnedgången, la vår mest trogna familjemedlem och beskyddare Dolly A ned sitt svärd och sin sköld efter en heroisk kamp. Hon var omgiven av hela hennes familj.”

Förutom bilderna av Dollys blombeströdda kropp har Justin också lagt med en bild av hur han och Jennifer håller varandras händer, hur de återförenas i sorgen och smärtan efter förlusten av deras älskade hund.

 

Stjärnornas stöd till Jennifer Aniston och Justin

Många av Justin och Jennifers vänner har visat sitt stöd till skådisarna i kommentarsfältet. Courteney Cox, 55, skriver till exempel:

“Vi älskar dig Dolly”

Och Orlando Bloom, 42, kommenterar:

”RIP du vackra”

Även Jennifer Aniston la något senare under gårdagen ut en söt bild av sig själv och Dolly A som valp på sin Instagram och skrev kort och gott:

”RIP Dolly”

Nu återstår det att se om den sorgliga förlusten av Dolly kanske faktiskt gör att Justin och Jennifer får lite lättare att komma överens och enas vad gäller den delade vårdnaden om deras andra hundar de har kvar tillsammans.

 

FOTO: All Access Photo / Splash News, Image Press Agency

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…