LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Här börjar Jennifer Aniston storgråta – hjärtskärande orden om vännen

08 jun, 2024 
Maria Broberg
Skådespelaren Matthew Perry gick tragiskt bort i oktober förra året.
När Vänner-kollegan Jennifer Aniston nu får en fråga om serien bryter hon plötsligt ihop .
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jennifer Anistons stora familjelycka – glädjen över nya tillskottetBrand logo
Jennifer Anistons stora familjelycka – glädjen över nya tillskottet

Det var den 29 oktober 2023 som vi nåddes av det tragiska beskedet att den amerikansk-kanadensiska skådespelaren Matthew Langford Perry gått bort. Matthew blev 54 år gammal och hittades död i sitt egna hem.

Många känner igen Matthew från rollen som ”Chandler Bing” i succéserien Vänner. Serien hade premiär 1994 och fortsatte i hela tio säsonger.

Det går inte att undgå att Vänner-skådespelarna blev vänner på riktigt i verkliga livet under inspelningarna, och nu när kollegan Jennifer Aniston får frågan om serien bryter hon plötsligt ihop.

Jennifer Aniston i tårar – efter frågan om Vänner

Det är när Jennifer möter Quinta Brunson i en intervju med Variety som skådespelerskorna intervjuar varandra om sina respektive karriärer.

Quinta är aktuell med den tredje säsongen av Abbott Elementary och Jennifer med The Morning Show. Men de pratar även om deras tidigare jobb, och när Quinta ombeds att fråga Jennifer om Vänner – bryter hon plötsligt ut i tårar.

Annons

– Vill du fråga Jen, Quinta, hur det är att titta på Vänner nu?, frågar en person bakom kameran i Variety-intervjun.

Men innan Quinta hinner säga något, viskar Jennifer:

– Åh gud, få mig inte att börja gråta.

FOTO: Variety

– Det ska jag inte, få mig inte att...Vi ska inte få varandra att börja gråta. Men du gråter redan...Vill du ta en minut? Vi behöver inte prata om det, säger Quinta tröstande till Jennifer.

– Jag vet, jag är ledsen. Jag började tänka på..., svarar Jennifer och får en pappersnäsduk från en produktionsmedlem.

Jennifer i tårar i intervjun med Quinta Brunson.FOTO: Variety

Quinta frågar sedan om Jennifer är okej med att fortsätta intervjun, och stöttar henne med att säga att de inte behöver prata om det.

– Ja, jag är okej. Det är glada tårar, säger Jennifer slutligen och torkar bort tårarna.

FOTO: Variety

Jennifer Anistons kontakt med Vänner-kollegorna

2024 är året som Vänner-serien fyller 30 år. I intervjun med Variety minns Jennifer Aniston tillbaka till starten på succén.

Annons

– Det är så konstigt att ens tänka att den är 30 år gammal. För jag minns dagen som tv-premiären var. Matthew Perry och jag åt lunch någonstans, och vi visste att Lisa färgade sitt hår någonstans.

– Så vi hittade hårsalongen och jag smög upp till henne där hon satt i tvättstället, och jag tog handtaget och började tvätta hennes hår. Det spårade absolut ur kontroll, och det var tråkigt. Men spänningen som vi hade, det känns som igår.

Jennifer berättar även hur hennes kontakt är idag med de andra huvudpersonerna från serien, som är Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc och David Schwimmer:

– Det faktum att serien haft det här långa, underbara livet och att den fortfarande betyder så mycket för andra människor är en av de största gåvorna som jag tror att vi alla fem – alla sex – aldrig kunde föreställa oss.

– Och vi träffas. Jag pratade med Court i en timme igår kväll, och Lisa och pojkarna. Vi har bara en riktigt...vi är en familj för alltid.

FOTO: Variety, TT

Annons