TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Hugh Hefners ex i tårar – berättar sanningen om skilsmässan från maken: "Jag gjorde allt"

03 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Kendra Wilkinson skiljer sig från maken Hank Baskett. Nu bekräftar hon själv separationen i flera tårfyllda videos på Instagram.
Annons

För tio år sedan var Kendra Wilkinson, 32, en av den nu bortgångne Playboy-chefen Hugh Hefners tre flickvänner. Hon lämnade honom 2008 och gifte sig året därpå med Hank Baskett, 35.

Men nu har också deras relation gått i kras. I flera tårfyllda videoklipp på sin Instagram-story bekräftar Kendra Wilkinson nu att hon ska skilja sig från maken.

– Tio år. Jag gjorde allt jag kunde. Det var inte bra nog. Jag kommer alltid att älska honom och mitt hjärta kommer alltid att stå öppet för honom, säger hon i videon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon fortsätter medan tårarna rinner:

– Jag trodde på “för alltid”, det gjorde jag, men jag antar att det inte var meningen. Jag är så rädd, men jag måste vara stark för mina barn.

I videoklippen tackar Kendra också sina vänner och sin familj för allt stöd hon fått.

– Varje liten strimma kärlek hjälper mig, säger hon.

Äktenskapet mellan Kendra och Hank började skaka redan för fyra år sedan. När Kendra var gravid i åttonde månaden uppdagades det att Hank varit otrogen med modellen Ava Sabrina. Enligt uppgiftslämnare har Kendras och Hanks relation den senaste tiden enbart bestått av att de kommunicerar om sina barn Hank IV, 8, och Alijah, 3.

– De talar fortfarande med varandra, men det är mest för barnens skull. Det är viktigt för dem att det inte traumatiserar barnen. De försöker sitt bästa att separera värdigt, säger en källa till People Magazine.

Foto: Instagram, IBL

Annons