LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Honey Boo Boos stora lycka – kommer tillbaka till tv-rutan

26 feb, 2023 
André Färnsveden
Honey Boo Boo
Alana Thompson blev känd under namnet ”Honey boo boo”.
Efter en längre tids frånvaro från tv kommer hon nu med ett lyckobesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påseBrand logo
Här tar Honey Boo Boo över intervjun med sten, sax, påse

Alana Thompson, 17, var endast fyra år gammal när hon fick sitt stora genombrott. Det i programmet Babys and tiaras, som skildrade livet hos barn som tävlade som skönhetsdrottningar. I programmet fick tittaren även följa föräldrarna till barnen, som i Alanas fall var June ”Mama June” Shannon, som blev en omtyckt karaktär.

Men den stora stjärnan i programmet var givetvis Alana som gick under namnet ”Honey Boo Boo”. Hennes charmiga personlighet och oväntade uttryck gjorde att hon även lyckades landa en helt egen serie om sitt liv i Here comes Honey Boo Boo.

Men succén varade inte särskilt länge då TLC, kanalen där det sändes, valde att lägga ner serien i samband med att Mama Junes förhållande uppmärksammades. Hon var nämligen tillsammans med dömd brottsling.

Annons

Honey Boo Boos stormiga familjeliv

Alana Thompson har inte haft en helt lätt familjesituation. Efter att serien plockades bort träffade mamman en ny pojkvän Geno Doak. Men inte heller den relationen var helt oproblematisk. June och Geno bråkade så pass mycket att polisen behövde rycka in. Senare åkte June in på rehab på grund av missbruk.

Efter det tvingades Alana flytta in hos sin syster Lauryn ”Pumpkin” Efird, något som systern tidigare berättat om i Entertainment Tonight.

– Det har varit väldigt svårt. För Honey Boo Boo är ung och hon behöver sin mamma. Så det har varit svårt för både henne och mig att jag ska vara hennes ”extra mamma”, fast att vi är systrar, sa hon då.

Honey Boo Boos stora lycka – en femte säsong kommer släppas

Familjen tog ett långt avbrott från tv. Men flera år senare, 2017, kunde dock Mama June och familjen glädjas åt att återigen synas i rutan. Då i en helt ny serie Mama June: From not to hot, som fokuserade på mammans viktresa och utseendeförvandling. Tre år senare fick serien också ett nytt namn då Family crisis, alltså familjekris, lades till i titeln.

Det eftersom den inkluderar resterande medlemmar ur familjen. Förutom Alana, är även systern Pumpkin och pojkvännen Dralin Carswell med.

Och nu kommer Alana med ett glädjande besked till sina fans, den femte säsongen av serien ska nu släppas!

FOTO: TT

Annons