Honey Boo Boo tvingas fly hemmet på grund av Mama June

Hoeny Boo Boos relation med Mama June
Honey Boo Boo tvingas fly hemmet med syster Lauryn och hennes familj.
Detta efter att deras mamma June Shannon orsakat att de lever under hot.
– Det här är en farlig situation, säger systern Lauryn "Pumpkin" Shannon.
Annons

Alana “Honey Boo Boo” Thompson må bara vara 13 år, men hennes liv har hittills varit allt annat än en dans på rosor.

Efter föräldrarnas stormiga skilsmässa har hon bott med sin mamma June “Mama June” Shannon, men allt förändrades för ett drygt år sedan då Mama June hamnade snett i samband med att hon återförenades med sin expojkvän Geno.

Annons

Alana har sedan dess bott hos sin syster Lauryn “Pumpkin” Thompson, detta efter att Mama June greps för droginnehav. Trots att det skulle kunnat vara väckarklocka för mamman att få ordning på sitt liv så har situationen förvärrats.

I senaste avsnittet av realityserien Mama June: Family crisis avslöjas det att Honey Boo Boo tillsammans med systerns familj tvingats fly hemmet på grund av mammans umgänge. Det framkommer att systrarna inte är säkra i sitt eget hem på grund av att Mama June umgås med högst olämpliga personer.

Annons

– Det här är en farlig situation, när som helst kan någon komma och knacka på, säger Lauryn.

Hennes make Josh försöker lugna henne med att han kommer finnas vid deras sida men

– Ja men vad händer när du går till jobbet? Det är då jag går ut vilket jag måste göra för Ella måste ha blöjor, Alana måste till skolan…, säger Lauryn och fortsätter:

– Jag vill inte flytta från min lägenhet, men jag har inget val.

Även hennes make är frustrerad över situationen.

– Vi har ingen tid att förlora, jag måste ut från det här hotellet och jag måste hitta ett ställe där de här människorna inte kan hitta min familj, säger Lauryns make Josh.

Annons

– Mamma hänger med hårda typer och vi vet inte vilka de personerna är, men vår boendesituation kommer definitivt att förändras, säger Lauryn.

Alana är uppenbart besvärad och trött på situationen.

– Jag väntar på den dagen då jag kan flytta tillbaka till mammas hus, för jag vill vara i mitt rum jag vill vara i min säng. Men nu rymmer mamma från elaka människor så det finns ingenting som säger när jag kan komma hem.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…