LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Kendall Jenners och Kylie Jenners okända syster – här allt vi vet om Casey

07 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Ebba S. Dahlman
Kendall och Kylie Jenner.
Kendall och Kylie Jenner tillhör en av världens mest omskrivna familjer.
Ändå har många ingen aning om att de har en hemlig storasyster...
Här är allt vi vet om Cassandra Marino!
Annons
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Familjen Kardashian är en av världens kändaste familjer och har haft en egen tv-serie; Keeping up with the Kardashians som sänts i ofattbara 20 säsonger. Genom serien har människor runt om i hela världen fått följa familjens glamourösa vardag.

Det är många familjemedlemmar att hålla koll på! Mamman Kris Jenner, 66, har nämligen sex barn; Kourtney Kardashian Baker, 43, Kim Kardashian, 41, Khloé Kardashian, 37, och Rob Kardashian, 35, som hon fick med den framlidne ex-maken Robert Kardashian.

När hon senare gifte om sig med Caitlyn Jenner, 72, (tidigare Bruce Jenner) fick döttrarna Kendall Jenner, 26, och Kylie Jenner, 24.

Men det finns ytterligare en syster i klanen Jenner. Läs allt här!

Caitlyn Jenner har sex biologiska barn – med tre ex-fruar

År 2015 öppnade Caitlyn upp och kom ut som transperson. Hon har, efter det, även genomgått en könskorrigeringen. Trots att hon numera är kvinna så kallar Caitlyn sig själv fortfarande för pappa till sina sex barn, som hon har tillsammans med sina tre ex-fruar.

Annons

Många har nog koll på Caitlyns yngsta söner Brandon Jenner, 40, och Brody Jenner, 38, som båda gjort har medverkat sporadiskt i realityserien Keeping up with the Kardashians.

Caitlyn träffade deras mamma Linda Thompson, 72, samma år som han och första ex-hustrun Christie Crownover Jenner, 72, gick skilda vägar år 1981. Christie är mamma till Caitlyns äldsta barn; de mindre välkända barnen Burt Jenner, 43, och Cassandra Marino, 41, (tidigare Jenner).

Vem är Cassandra Marino?

År 2015, i samband med Caitlyns könskorrigering, medverkade barnen Burt, Brody, Cassandra och Brandon i en tv-intervju för att prata om deras pappas livsbeslut.
År 2015, i samband med Caitlyns könskorrigering, medverkade barnen Burt, Brody, Cassandra och Brandon i en tv-intervju för att prata om deras pappas livsbeslut.

Kendall Jenners och Kylie Jenners okända syster – så ser hon ut

Cassandra, eller Casey som hon ofta kallas, har valt att hålla sig utanför rampljuset till skillnad från många av hennes världskända halvsyskon. Därför finns det ytterst få bilder på henne och citat från henne.

Annons

År 2016 fick den amerikanska tidningen People en intervju med henne. Under samtalet diskuterades Cassandras relation till hennes pappa Caitlyn. Hur har relationen förändrats sedan Caitlyn kom ut som transperson?

– Min relation med Caitlyn är mycket bättre än den var med Bruce, men vi har fortfarande mycket att jobba på. Vi pratade inte på flera år, och nu ses vi varannan vecka och pratar i telefon, vilket jag är tacksam för, förklarade Cassandra för tidningen då. Hon tillägger:

– Hon anstränger sig mer och det finns en mjukhet i Caitlyn som är ny för mig.

Idag lever Cassandra tillsammans med maken Michael Marino, 43, och deras tre barn; döttrarna Francesca, 13, Isabella, 10, och sonen Luke, 5. Familjen är bosatta i Los Angeles, Kalifornien. Till vardags jobbar Cassandra som inredningsdesigner.

Jenner-syskonen och några av deras respektive. Längst till höger i bilden sitter Cassandra i maken Michaels knä.
Jenner-syskonen och några av deras respektive. Längst till höger i bilden sitter Cassandra i maken Michaels knä.

FOTO: Mark J. Terrill, XPOSUREPHOTOS.COM

Annons