Artikeln innehåller reklamlänkar

Sonen Brodys hårda ord om Caitlyn Jenner efter familjebeslutet

Sonen Brodys hårda ord om Caitlyn Jenner efter familjebeslutet

Realitystjärnan Brody Jenner är tillbaka i tv-rutan i The Hills: New beginnings. I det senaste avsnittet uppmärksammar Brody och hans mamma Linda Thompson att det varit tufft att vara son till Caitlyn Jenner som knappt funnits där för honom.
Slå på ljud

För ett par veckor sedan kom realityserien The Hills tillbaka efter tio år med ett nytt namn: The Hills: New beginnings. Många från det gamla gänget i Los Angeles, vars vardag tittarna kunde följa under fem säsonger mellan  2006 till 2009, är alltså nu tillbaka i tv-rutan.

Däribland finns 35-åriga Brody Jenner, son till Keeping up with the Kardashians-stjärnan och före detta friidrottaren Caitlyn Jenner, 69.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Brody reser runt i världen och till olika platser i USA i sitt jobb som dj. I det senaste avsnittet av The Hills: New beginnings håller Brody i en releasefest för sitt senaste musiksläpp – men ingen Caitlyn dyker upp på sonens viktiga event.

Sajten Hollywood life rapporterar att detta inte var första gången som Caitlyn inte funnits där för sin son. Caitlyn dök nämligen inte heller upp på Brodys bröllop – hon hade då lämnat återbud till att delta på vigseln i Indonesien bara en vecka innan ceremonin.

Någon som tog hårt på detta var Brodys fru, som lustigt nog har samma namn som hans pappa. Brodys kärlek Kaitlynn Carter, 30, frågade varför de ens har en relation med Caitlyn om det inte går att förvänta sig något av henne.

Kaitlynn menade också på att även fast Brody håller tyst om sin pappas beteende, tror hon ändå att det sårar honom innerst inne.

– Ärligt talat så gjorde det väldigt ont. Jag skulle älskat att ha haft henne där, men hon hade bättre saker för sig tydligen, sa Brody i The Hills: New beginnings.

Finns ingen ursäkt

Brodys mamma är Caitlyns ex Linda Thompson, 69. De var gifta på 80-talet, några år innan Caitlyn träffade kärleken i Kardashian-klanens mamma Kris Jenner, 63.

Linda menar i sin tur att familjen har lärt sig att inte förvänta sig alltför mycket från Caitlyn. Trots det hoppas Linda att hennes båda söner, Brody och Brandon Jenner, 38, kommer kunna förlåta sin pappa någon dag.

– Jag låter det inte gå obemärkt att Bruce, Caitlyn, inte har varit en far. Jag tycker inte att det finns någon ursäkt någonsin till att inte finnas där för dina barn. Det är inte något du någonsin skulle göra – att ha ett barn och inte ringa dem på deras födelsedag och vara en förälder för dem…, säger Linda i The Hills: New beginnings och fortsätter:

– Jag ursäktar inte Caitlyn, jag säger bara att det är förlåtligt. Allt i livet är förlåtligt, och det är inte ens för den andra personens skull, det är för dig själv. Du måste förlåta så att det inte äter upp dig inifrån.

The Hills: New beginnings sänds på lördagar på Viafree och MTV.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!