TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Hollywoodstjärnan ryter ifrån efter ryktena kring viktraset: Låt mig vara

21 nov, 2017 
Skådisen Tara Reid fångas på bild varje gång hon lämnar hemmet, och folk blir lika chockade varje gång. Hon fortsätter rasa i vikt och fansen visar sin oro. Men själv ryter Tara ifrån, och nekar till diverse rykten.
Annons

Det är ingen hemlighet att Hollywoodstjärnan Tara Reid, 42, har rasat i vikt den senaste tiden. Men trots det var det många som häpnade över de nya bilderna av henne, för viktraset bara fortsätter. Nog för att man alltid får se ut precis som man vill, men fansen är oroliga över Taras välmående.

Tara i sin tur nekar till att det skulle röra sig om ätstörningar i någon form, och hon är dessutom trött på att behöva försvara sig varje gång hon lämnar sitt hem.

– Jag är inte anorektiker. Jag har aldrig varit och jag har ingen typ av ätstörning. Jag är bara smal. Folk är överviktiga och vi hoppar inte på dem varje gång de går ut, säger Tara till i en intervju med Daily Mail, och fortsätter:

– Det här är den jag är. Jag äter, hela tiden. Det här är min naturliga vikt och folk måste låta mig vara i fred nu. Folk stirrar på mig och håller koll på exakt allt jag gör. Om jag äter och vad jag äter, och jag både hör och ser att de skvallrar om mig.

Ja, varje gång hon lämnar sitt hem dyker det upp nya bilder på internet – som gång på gång får fansen att häpna. Kommer oron hos fansen någonsin att sluta, trots att Tara ryter ifrån?

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons