Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter uppbrottet från Jamie Foxx – Katie Holmes syns med ny man

Efter uppbrottet från Jamie Foxx – Katie Holmes syns med ny man

Det har gått fyra månader sedan det blev bekräftat att Katie Holmes och Jamie Foxx gått skilda vägar efter sex år tillsammans.
Men nu verkar det redan som att Katie har gått vidare efter att ha setts tillsammans med en annan man under semestern i Italien.
Jamie Foxx och Katie Holmes uppges ha gjort slut – han ses med ny kvinna
Slå på ljud

Förra månaden tog Hollywoods mest hemliga kärleksförhållande slut efter sex år. Det var den 19 augusti som nyheten bekräftades om att Katie Holmes, 40, och Jamie Foxx, 51, gått skilda vägar.

Enligt uppgifter till sajten Hollywood life ska paret haft planer på att åka på en sommarsemester tillsammans innan saker och ting började gå utför.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Paret ska ha gjort slut redan i maj och Jamie har redan setts hålla handen med den unga sångerskan Sela Vave, 21, under en utekväll.

– Jamie är festens mittpunkt vart han än går. Han vill alltid vara ute och ha kul, sa en närstående källa till paret i augusti och fortsatte:

– Katie är mer reserverad och föredrar att vara hemma istället för att gå på fester och events.

Katie har även fulla vårdnaden över hennes och 57-årige exmaken Tom Cruises dotter, Suri, 13 – något som tar mycket av hennes tid.

Romansrykten efter nytagna bilden

Sedan ryktena började florera kring Sela Vave har Jamie Foxx förnekat att det är något mellan dem. Jamie menar att han helt enkelt hjälper den unga sångerskan med hennes musikkarriär.

Men medan exet har synts på klubbar så har Katie Holmes i sin tur varit upptagen med att umgås med sin 13-åriga dotter. Mamma och dotter har tillbringat tid tillsammans i New York under sommaren. Där har de flera gånger setts shoppa och luncha tillsammans.

Nyligen befann sig dock Katie Holmes på helt annan ort, då hon begett sig till Milano i Italien för Milan fashion week.

Skådespelerskan landade i Italien några dagar innan hon skulle besöka den stjärnspäckade Fendi showen, där bland annat Kendall Jenner, 23, Gigi Hadid, 24, Bella Hadid, 22, och Kaia Gerber, 18, gick på catwalken.

Och det är efter besöket här som det börjat ryktas om att Katie gått vidare från uppbrottet med Jamie. På nytagna bilder från Milano sågs syns hon nämligen med ett stor leende på läpparna, arm i arm med en mystisk man.

Katie Holmes i Milano tillsammans med den mystiske mannen.

FOTO: TT/SplashNews.com, TT/Rex/Matt Baron

FRÅN FÖRSTASIDAN