LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Här driver Ryan Reynolds med Blake Lively – på födelsedagen

29 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Skådespelerskan Blake Lively fyllde 30 förra veckan. Hennes make Ryan Reynolds gratulerade henne på sitt sätt – med humor.
Annons

Det är ingen hemlighet att skådespelaren Ryan Reynolds, 40, gillar att driva med sina nära och kära. När hans fru Blake Lively fyllde 30 förra veckan, var han inte sparsam med gratulationerna. Och han gjorde det på sitt sätt. På Instagram valde han att gratulera sin hustru på ett lite annorlunda vis.

“Grattis till min underbara fru”, skriver han intill en bild på honom och… halva Lively(?).

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Blake som är van vid makens humoristiska sätt på sociala medier, verkar ha tagit det hela med ro. I en ny intervju med tidningen Glamour, berättar hon om Reynolds vardagliga ironi.

– Han skulle kunna jobba för en skvallertidning. När han säger “min dotter”, syftar han egentligen aldrig på henne, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag älskar honom så mycket när han skriver sådana här saker. Jag menar, jag är kär i honom den största delen av tiden , men speciellt när det gäller det här.

Och efter att ha sagt att “hon älskar honom mestadels av tiden”, behöver hon förklara sig.

– Om jag säger “jag är så kär i honom hela tiden”, blir det som att “åh hennes liv är så bra, hon är så perfekt”. Så det är som min försvarsmekanism.

Och det är inte bara Blake och barnen han gör sig lustig över i sociala medier. Även hans äldre bror, Jeff blir utsatt. I ett inlägg på Instagram skickade han en grattishälsning förra året:

“Grattis till min storebror, Jeff. Det känns som att det var igår du bytte mina blöjor, även om det bara var för någon vecka sedan”, skriver han intill bilden där han och hans bror som barn står tillsammans på en strand.

Frågan är vad som är minst sant här – födelsedagen eller det där med blöjorna..

Foto: Instagram, IBL

Annons