LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Här är 12 kändisar som satsade extra hårt på halloween i år

30 okt, 2017 
AvJoakim Almén
Halloween brukar betyda storsatsning för Hollywoods stjärnor och så även i år. Vi har samlat några av helgens mest extroverta kändisutklädslar.
Annons

Halloween infaller inte officiellt förrän tisdag 31/10. Men en helg passar ju generellt bättre för att anordna halloween-fester, något kändisarna i vanlig Hollywood-anda tog fasta på.

Från Bruce Willis till Kim K:s tre halloween-kostymer – här är kändisarna som jobbade halloween bäst i år

1. Bruce Willis

Die Hard-stjärnan Bruce Willis, 62, gick, tillsammans med sin kompis, på ”Sjätte sinnet”-regissören M. Night Shyamalans, 47, halloween-party som tvillingarna i Stanley Kubricks klassiker ”The Shining”. Kanske var detta årets absolut största halloween-succé?!

2. Kim och Kourtney Kardashian

Annons

Heidi Klum, 44, bär den inofficiella mästartiteln för spektakulära halloween-kostymer i Hollywood. Men frågan är om inte Kim Kardashian, 37, är sugen på att ge supermodellen en rejäl utmaning som halloween queen. Tillsammans med syrra Kourtney Kardashian, 38, klädde hon sig som Madonna, 59, och ”King of pop” Michael Jackson. Fruktansvärt lik både från hårmake till klädval. Kika bara nedan bilder.

Originalet. Foto: Snapchat.
Kourtney och Kim Kardashian som Michael Jackson och Madonna. Foto: Snapchat.

3. Adele

Annons

Den brittiska supersångerskan Adele, 29, hakade på halloween-tåget och klädde ut sig till en glammig jycklare. Fint!

4. Paris Jackson och Prince Jackson

Michael Jacksons barn, Paris, 19 och Prince, 20, klädde ut sig till… ja, vi vet inte vad. Paris lila drakdräkt för tankarna till Super Mario-draken Yoshis lila, högst eventuella, kusin, medan Prince ser ut att ha inspirerats av TYP seriefiguren Spawns svartvita dräkt. Satsigt, hursom.

5. Gwyneth Paltrow

Annons

Stjärnskådisen Gwyneth Paltrow, 45, skickade en passning till kultfilmen ”Se7en” med sin hallowen-utstyrsel. Smart, coolt och snyggt på samma gång.

6. Kim Kardashian (igen)

Hur många halloween-fester attendade egentligen Kim K i helgen? Förutom Michael Jackson hann hon också med att dressa, och sminka, sig som artisten Aaliyah. ”Try again”-sångaren dog tragiskt i en flygplansolycka 2001.

Foto: Instagram.

7. Sarah Hyland

Annons

Amy Schumers, 36, succéutstyrsel från förra årets halloween kopierades av ”XOXO”-stjärnan Sarah Hyland, 26. Men vilken av stjärnornas ”Stranger things”-tolkning är egentligen bäst?

https://www.instagram.com/p/BMKlfxIjo8P/?taken-by=amyschumer

8. Bella Thorne

Bella Thorne, 20, som är aktuell med Netflix-skräckfilmen ”The Babysitter” tog till ett av de enklaste tricken i halloween-kostymmanualen och klädde ut sig till en ängel.

9. Kim Kardashian (IGEN!)

Annons

Kim K peggade innan helgen upp på Twitter för att hon hade ett ”musiklegendartema” för årets Halloween och hon passade även på att klä ut sig till artisten Cher, 71, under helgens festligheter.

10. Jaime King och Kyle Newman

Skådisparet är väl kanske inte de största internationella namnen. Men deras urgulliga ”Power rangers”-bild med barnen är just för urgullig för att inte ta med på den här listan.

11. Blac Chyna

Annons

Blac Chyna, 29, som haft ett minst sagt struligt break-up från Rob Kardashian, 30, klädde sig well, extrovert under en halloween-fest.

Foto: Snapchat.

12. Lena Dunham

”Girls”-stjärnan Lena Dunham, 31, verkade mäkta trött på hysterin kring halloween och la upp en passning till alla som lagt timmar i jakten på den perfekta utklädseln.

BONUS: Heidi Klum

Annons

Slutligen: ”The queen of halloween” – Heidi Klum, 44 – la ut en samlingsvideo med bilder på hennes super granny från 2013. Otrolig!

Foto: Snapchat, Instagram, Twitter

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons