Här är 12 kändisar som satsade extra hårt på halloween i år

Här är 12 kändisar som satsade extra hårt på halloween i år

Halloween brukar betyda storsatsning för Hollywoods stjärnor och så även i år. Vi har samlat några av helgens mest extroverta kändisutklädslar.

Halloween infaller inte officiellt förrän tisdag 31/10. Men en helg passar ju generellt bättre för att anordna halloween-fester, något kändisarna i vanlig Hollywood-anda tog fasta på.

Från Bruce Willis till Kim K:s tre halloween-kostymer – här är kändisarna som jobbade halloween bäst i år

1. Bruce Willis

Die Hard-stjärnan Bruce Willis, 62, gick, tillsammans med sin kompis, på ”Sjätte sinnet”-regissören M. Night Shyamalans, 47, halloween-party som tvillingarna i Stanley Kubricks klassiker ”The Shining”. Kanske var detta årets absolut största halloween-succé?!

2. Kim och Kourtney Kardashian

Heidi Klum, 44, bär den inofficiella mästartiteln för spektakulära halloween-kostymer i Hollywood. Men frågan är om inte Kim Kardashian, 37, är sugen på att ge supermodellen en rejäl utmaning som halloween queen. Tillsammans med syrra Kourtney Kardashian, 38, klädde hon sig som Madonna, 59, och ”King of pop” Michael Jackson. Fruktansvärt lik både från hårmake till klädval. Kika bara nedan bilder.

Originalet. Foto: Snapchat.

Kourtney och Kim Kardashian som Michael Jackson och Madonna. Foto: Snapchat.

3. Adele

Den brittiska supersångerskan Adele, 29, hakade på halloween-tåget och klädde ut sig till en glammig jycklare. Fint!

4. Paris Jackson och Prince Jackson

Michael Jacksons barn, Paris, 19 och Prince, 20, klädde ut sig till… ja, vi vet inte vad. Paris lila drakdräkt för tankarna till Super Mario-draken Yoshis lila, högst eventuella, kusin, medan Prince ser ut att ha inspirerats av TYP seriefiguren Spawns svartvita dräkt. Satsigt, hursom.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

5. Gwyneth Paltrow

Stjärnskådisen Gwyneth Paltrow, 45, skickade en passning till kultfilmen ”Se7en” med sin hallowen-utstyrsel. Smart, coolt och snyggt på samma gång.

6. Kim Kardashian (igen)

Hur många halloween-fester attendade egentligen Kim K i helgen? Förutom Michael Jackson hann hon också med att dressa, och sminka, sig som artisten Aaliyah. ”Try again”-sångaren dog tragiskt i en flygplansolycka 2001.

Foto: Instagram.

7. Sarah Hyland

Amy Schumers, 36, succéutstyrsel från förra årets halloween kopierades av ”XOXO”-stjärnan Sarah Hyland, 26. Men vilken av stjärnornas ”Stranger things”-tolkning är egentligen bäst?

https://www.instagram.com/p/BMKlfxIjo8P/?taken-by=amyschumer

8. Bella Thorne

Bella Thorne, 20, som är aktuell med Netflix-skräckfilmen ”The Babysitter” tog till ett av de enklaste tricken i halloween-kostymmanualen och klädde ut sig till en ängel.

9. Kim Kardashian (IGEN!)

Kim K peggade innan helgen upp på Twitter för att hon hade ett ”musiklegendartema” för årets Halloween och hon passade även på att klä ut sig till artisten Cher, 71, under helgens festligheter.

10. Jaime King och Kyle Newman

Skådisparet är väl kanske inte de största internationella namnen. Men deras urgulliga ”Power rangers”-bild med barnen är just för urgullig för att inte ta med på den här listan.

11. Blac Chyna

Blac Chyna, 29, som haft ett minst sagt struligt break-up från Rob Kardashian, 30, klädde sig well, extrovert under en halloween-fest.

Foto: Snapchat.

12. Lena Dunham

”Girls”-stjärnan Lena Dunham, 31, verkade mäkta trött på hysterin kring halloween och la upp en passning till alla som lagt timmar i jakten på den perfekta utklädseln.

BONUS: Heidi Klum

Slutligen: ”The queen of halloween” – Heidi Klum, 44 – la ut en samlingsvideo med bilder på hennes super granny från 2013. Otrolig!

LÄS OCKSÅ: Här är de 11 största kändisförvandlingarna i september

LÄS OCKSÅ: 24 lata personer som klädde ut sig i sista stund på Halloween

Foto: Snapchat, Instagram, Twitter

FRÅN FÖRSTASIDAN