Kan du se dundertabben i Netflix nya film som får internet att koka?

Kan du se den läskiga Photoshop-missen i Netflix nya skräckfilm ”The Babysitter”?

Halloween’s coming up och det är därmed hög tid för skräckfilmsrace. Lagom till skräckfilmssäongens peak har Netflix släppt sin nya skräckis ”The Babysitter”, med bland andra stjärnskådespelaren Bella Thorne, 20. Filmen har mottagits hyfsat väl och har i skrivande stund 6.5 på filmdatabassajten IMDB.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Men det är inte filmens eventuella kvalitéer internet snackar om. Det är istället en en Photoshop-miss av grov karaktär som har fått den största uppmärksamheten. Det är filmens omslag på Netflix som den stora missen kan ses – men ser du var felet ligger?

Det är pigga användare på internetforumet Reddit som uppmärksammat den dråpliga missen. Skräckfilm i all ära, men vi – och Reddits användare – gissar på att tanken inte är att den satanistiska barnvakten ska jobba två högerarmar. Kollar man noggrant på armen som håller i mackan är den också vriden som en högerhand.

Aj, aj. Men också kul, kul.

Och Netflix verkar inte agera för att plocka bort bilden – efter att internet garvat åt missen. Kikar man på svenska Netflix är det exakt samma bakgrundsbild, fortfarande.

LÄS OCKSÅ: Här är skräckfilmerna som får publiken att spy och svimma

LÄS OCKSÅ: Här är höstnyheterna du INTE får missa på Netflix, HBO och SVT

Foto: Netflix

SENASTE NYTT!