TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter bröllopet – Hailey Bieber visar upp drastiska förvandlingen

14 jan, 2019 
Hailey Bieber har färgat håret rosa.
Vi är vana vid att se Hailey Bieber i en blond, stylad page. Men när hon fastnade på papparazzi-bilder i helgen blev det tydligt att denna frisyr är blott ett minne.
Annons

Modellen Hailey Bieber, tidigare Baldwin, 22, gifte sig med världsartisten Justin Bieber, 24, i september förra året. Trots att paret är numera är äkta makar har de ännu inte haft en bröllopsfest. Förra veckan avslöjade en källa att Hailey och Justin nu har anlitat en festkoordinator för att planera denna, men att datumet ännu inte är bestämt.

Giftermålet kom som en chock för många av popstjärnans fans som under många år har följt hans av- och på-relation med artisten Selena Gomez, 26. I sociala medier är det tydligt att många av det före detta parets följare har svårt att släppa ”Jelena”, och att vissa fortfarande hoppas på en återförening.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots fansens åsikter om relationen fortsätter Hailey och Justin framåt i sitt förhållande. Nästa steg, förutom den stundande bröllopsfesten, verkar vara att skaffa barn. I december gick 22-åringen ut med att hon alltid har velat bli mamma och i vintras sågs hon gå in på en doktorsmottagning i Beverly Hills. I denna byggnad ska tydligen en väldigt berömd barnmorska finnas som massor kändisar brukar besöka.

Annons

Haileys drastiska förändring

Med bröllopsplanerna på hyllan har Hailey, som är dotter till skådespelaren Stephen Baldwin, 52, nu lite extra tid att lägga på annat. Till exempel på sitt hår, som sedan en tid tillbaka varit blont.

När hon i lördags strosade runt i Los Angeles, USA, var hon iklädd en stor, vit kappa – men det var inte hennes kläder som drog till sig uppmärksamhet. I ställer är det hennes rosa längder som fått fansen att tappa hakan. Trots att Hailey ännu inte har offentliggjort förvandlingen på sitt Instagramkonto har följarna redan börjat kommentera den.

Du är så vacker i ditt rosa hår”, skriver en person.

Snälla lägg upp en bild på din nya hårfärg”, skriver en annan.

Rosa hår passar dig så bra”, skriver en tredje.

Nyfiken på hur Hailey ser ut i sin nya hårfärg? Kolla in bildspelet:

FOTO: TT

Annons