TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Hailey Baldwins krav på Justin Bieber inför bröllopet

11 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Justin Bieber och Hailey Baldwin har förlovat sig. Det finns dock ett krav supermodellen har på sin blivande man inför bröllopet...
Annons

När det kom fram att popstjärnan Justin Bieber, 24, och modellen Hailey Baldwin, 21, hade förlovat sig gick fansen i taket. De har bara varit ett par i några månader och Justin lämnade nyligen den av-och-på-relation han har haft med sångerskan Selena Gomez, 25, i flera år.

Paret firade förlovningen på Bahamas i helgen, där även frieriet ska ha skett enligt TMZ. De dansade och festade med en stor folkmassa och Hailey visade upp sin gigantiska diamantring hon bar på vänster ringfinger. Nu väntar fansen spänt det kommande bröllopet, och Hailey har redan avslöjat att det finns ett speciellt krav hon har på sin blivande make. Han kommer inte att få ha mustaschen kvar på bröllopsdagen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är i en kommentar på Instagram som en följare föreslår att popstjärnan borde odla tillbaka den tidigare fjuniga överläppen som han blivit både hånad och hyllad för. Men Hailey sätter stopp.

”Våga inte ge honom den idén din galning”, svarar hon snabbt enligt E news.

Annons

Det återstår att se om Justin lyssnar på sin blivande fru på bröllopsdagen och låter bli att spara ut mustaschen igen. Datumet är ännu inte satt men enligt källor till Hollywoodlife vill Hailey gifta sig så snart som möjligt. Hennes egna föräldrar gifte sig mycket unga och hennes pappa Stephen Baldwin var 24 år vid sin egen bröllopsdag, alltså exakt lika gammal som Justin är nu.

Hailey är mycket nära sin pappa och Justin ska ha frågat honom om dotterns hand flera veckor innan frieriet. Nu återstår det bara att se när Stephen får följa sin dotter ner för altargången.

FOTO: Ibl

Annons