Artikeln innehåller reklamlänkar

Hailey Baldwins krav på Justin Bieber inför bröllopet

Justin Bieber och Hailey Baldwin har förlovat sig. Det finns dock ett krav supermodellen har på sin blivande man inför bröllopet...

När det kom fram att popstjärnan Justin Bieber, 24, och modellen Hailey Baldwin, 21, hade förlovat sig gick fansen i taket. De har bara varit ett par i några månader och Justin lämnade nyligen den av-och-på-relation han har haft med sångerskan Selena Gomez, 25, i flera år. 

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Paret firade förlovningen på Bahamas i helgen, där även frieriet ska ha skett enligt TMZ. De dansade och festade med en stor folkmassa och Hailey visade upp sin gigantiska diamantring hon bar på vänster ringfinger. Nu väntar fansen spänt det kommande bröllopet, och Hailey har redan avslöjat att det finns ett speciellt krav hon har på sin blivande make. Han kommer inte att få ha mustaschen kvar på bröllopsdagen.

Det är i en kommentar på Instagram som en följare föreslår att popstjärnan borde odla tillbaka den tidigare fjuniga överläppen som han blivit både hånad och hyllad för. Men Hailey sätter stopp.

”Våga inte ge honom den idén din galning”, svarar hon snabbt enligt E news. 

Det återstår att se om Justin lyssnar på sin blivande fru på bröllopsdagen och låter bli att spara ut mustaschen igen. Datumet är ännu inte satt men enligt källor till Hollywoodlife vill Hailey gifta sig så snart som möjligt. Hennes egna föräldrar gifte sig mycket unga och hennes pappa Stephen Baldwin var 24 år vid sin egen bröllopsdag, alltså exakt lika gammal som Justin är nu.

Hailey är mycket nära sin pappa och Justin ska ha frågat honom om dotterns hand flera veckor innan frieriet. Nu återstår det bara att se när Stephen får följa sin dotter ner för altargången.

December 2015: Justin Bieber och Hailey Baldwin var ett par redan för flera år sedan.

Juni 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin sågs lämna hans hotellrum tillsammans. De båda vinkade och spexade och verkade mycket glada.

Juni 2018: Romansryktet satte fart när bilder på paret läckte ut. De såg nämligen ut att vara mer än bara vänner när Hailey Baldwin hjälpte en blöt Justin Bieber att torka av sig efter ett dopp.

Juli 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin promenerar runt i New York hand i hand. Att de är ett par är det ingen tvekan om längre.

Justin Biebers pappa la ut detta inlägg på sin Instagram i samband med förlovningen.

Även Justin Biebers mamma la ut en bild på paret på sin Twitter med texten ”Love Love Love Love Love Love Love”.

LÄS OCKSÅ: Allt om Justin Bieber och Hailey Baldwins förlovning

LÄS OCKSÅ: Sommarens mest praktiska accessoar – så fixar kändisarna värmen

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!