Artikeln innehåller reklamlänkar

Allt om Justin Bieber och Hailey Baldwins förlovning

Justin Bieber och Hailey Baldwin har förlovat sig. Här är allt du behöver veta om parets kärleksresa tillsammans.

Vid det här laget har få missat att popstjärnan Justin Bieber, 24, har förlovat sig med modellen Hailey Baldwin, 21. Det var den amerikanska sajten TMZ som först rapporterade om händelsen, och därefter spred sig nyheten som en löpeld. 

Många är förvånade över förlovningen eftersom att Justin och Hailey endast varit ett par i några veckor. Sanningen är dock att paret faktiskt har byggt upp sitt förhållande under flera år. Redan 2015 kom de första bilderna på de två tillsammans, men de dementerade alla romansrykten och sa att de var väldigt goda vänner. Året därefter var de definitivt mer än bara vänner då de sågs hångla loss på skådespelaren Leonardo DiCaprios nyårsfest på St. Barts. 

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Romansen varade inte länge, och i en intervju avslöjade Hailey att deras unga ålder och deras karriärer satte stopp för kärleken.

– Vi är inte ett exklusivt par. Han ska snart ut på turné, sa hon till E News.

De fortsatte att umgås men gick skilda vägar strax efter Haileys uttalande. Justin fortsatte sitt på-och-av-förhållande med sångerskan Selena Gomez, 25, och Hailey har den senaste tiden setts tillsammans med sångaren Shawn Mendes, 19. Därför blev många chockade när Justin och Hailey plötsligt började umgås igen. De fångades på bild tillsammans allt oftare och när de för bara några veckor sedan kysste varandra offentligt stod det klart – de hade  börjat dejta igen!

Kärleken vet som sagt inga gränser, och enligt TMZ ska Justin ha friat till Hailey i lördags när de befann sig på en restaurang i Bahamas. Enligt två ögonvittnen som befann sig på plats ska gästerna ska ha blivit ombedda att lägga ner sina mobiltelefoner då något stort snart skulle hända. Strax därefter föll han ner på knä och friade till henne framför alla.

Justin och Hailey har ännu inte kommenterat förlovningen, men Justins pappa la ut en bild på sonen med texten ”Stolt är en underdrift! Ser fram emot nästa kapitel!

Även Justins mamma twittrade om förlovningen.

Kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek” skrev hon till en bild föreställandes sin son och hans numera fästmö.

Grattis till förlovningen och grattis till kärleken Justin och Hailey!

Se bilderna från parets kärleksresa här:

December 2015: Justin Bieber och Hailey Baldwin var ett par redan för flera år sedan.

Juni 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin sågs lämna hans hotellrum tillsammans. De båda vinkade och spexade och verkade mycket glada.

Juni 2018: Romansryktet satte fart när bilder på paret läckte ut. De såg nämligen ut att vara mer än bara vänner när Hailey Baldwin hjälpte en blöt Justin Bieber att torka av sig efter ett dopp.

Juli 2018: Justin Bieber och Hailey Baldwin promenerar runt i New York hand i hand. Att de är ett par är det ingen tvekan om längre.

Justin Biebers pappa la ut detta inlägg på sin Instagram i samband med förlovningen.

Även Justin Biebers mamma la ut en bild på paret på sin Twitter med texten ”Love Love Love Love Love Love Love”.

LÄS OCKSÅ: Justin Bieber i triangeldrama – har snott Hailey Baldwin från Shawn Mendes

LÄS OCKSÅ: Sommarens mest praktiska accessoar – så fixar kändisarna värmen

FOTO: IBL, REX, Instagram

SENASTE NYTT!