TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nu avslöjar kliniken sanningen bakom Gwen Stefanis utseendeförändring

01 feb, 2024 
https://image.hant.se/image-10138237?imageId=10138237&width=1320&height=1043&cropw=91.33&croph=54.15&x=2.52&y=19.56
Hedvig Tärnholm
Gwen Stefani
Är Gwen Stefanis tidlösa skönhet naturlig eller kirurgisk? Skönhetskliniken går nu ut på sin blogg och berättar om deras teori bakom stjärnans ungdomliga utseende.
Annons
5 saker om Gwen Stefani som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Gwen Stefani som du kanske inte visste

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världsartisten Gwen Stefanis unga utseende förbryllar ofta fans världen över. Trots sina 54 år fyllda ser stjärnan inte så mycket äldre ut än när hon slog igenom som 27- åring. Den stora snackisen är ifall artisten har genomgått kosmetiska skönhetsingrepp – och i så fall vilka?

Nu har en skönhetsklinik som utför plastikkirurgi uttalat sig om saken på sin blogg, och tror sig veta svaret på frågan. Enligt kliniken beror artistens unga utseende både på botox och fillers.

Gwens Stefanis utseende skapar reaktioner – klinikens uttalande

På sin blogg skriver kliniken att de tror att Gwen har gjort icke-kirurgiska filler- injektioner i läpparna då hon ser ut att ha fylligare läppar jämfört med tidigare bilder, speciellt när hon ler.

Vidare spekulerar kliniken i att hon troligtvis även injicerat botox i både panna och ögonområdet för att motverka rynkor. Kliniken tror även att det är möjligt att Gwen har lagt fillers i käke och haka för att uppnå en skarpare käk-linje.

Annons

Gwen Stefanis fans känner inte igen henne

Det var en video på Gwen Stefanis Instagram som fick fans världen över att börja spekulera igen kring artistens förändrade utseende. I videon syns artisten bättra på sminket, och följarna var snabba med att kommentera.

"You don’t even have the same face" skrev en följare

It's called a facelift lol. I can tell by her stretched face and hairline missing around the front of ears. All tell tale signs. Many of my friends have had it done also." Kommenterar en annan

Gwen Stefani erkänner att kirurgi är ett alternativ

Gwen Stefani själv står benhårt fast vid att hon inte genomgått några som helst skönhetsingrepp, och menar på att det enbart är hennes skönhetsrutin som är hemligheten bakom det unga utseendet.

Hon erkände dock i en intervju 2004 att hon inte ser fram emot att åldras.

– Jag hoppas att mina barn kommer att rädda mig från min fåfänga, om inte är plastikkirurgi ett alternativ, sa hon då till People.

FOTO: TT

Annons