TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Grey's Anatomy-stjärnan om skräckförlossning: "Andades inte"

21 dec, 2017 
Malin Ljung
Igår fyllde Grey's Anantomy-stjärnan Katherine Heigls son ett år. Nu berättar hon om skräckförlossningen som var nära att kosta sonen livet.
Annons

För ett år sedan blev “Grey’s Anatomy”-stjärnan Katherine Heigl och kärleken Josh Kelly föräldrar till sonen Joshua Jr. Nu öppnar hon upp om sonens dramatiska födsel, och att det inte alls var en självklarhet att han skulle vara i livet idag. För sanningen är att lilla Joshua Jr inte andades när han föddes.

På Instagram har Katherine delat med sig av bilder från förlossningsdagen. Och hon minns de nervösa känslorna som sköljde över henne när de anlände till sjukhuset för att göra det planerade kejsarsnittet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag var otroligt nervös och lite rädd vid den här tidpunkten för ett år sedan. Jag försökte se cool, lugn och samlad ut, skriver hon.

Det hela började utan krångel, hon kördes in i salen där kejsarsnittet skulle utföras. Läkarna bedövade skådespelerskan och började ingreppet.

– Min läkare fick kämpa för att få ut honom för han var inte helt redo att lämna livmodern. När hon äntligen fick ut honom halv ettt på natten så började han inte andas och de arbetade snabbt med att få i honom syre och få igång hans små lungor. Josh stod bredvid dem när han till slut tog sitt första andetag, skriver Katherine.

Annons

När hon senare på dagen började vakna upp så beskriver hon mötet med lille Josh Jr på ett otroligt sätt:

– När jag långsamt kom ur morgondimman och fick min lilla man till mig tackade jag himlen för hans andetag, hans liv och för att jag blivit mor tre gånger, skriver hon och fortsätter:

– Han var så liten och ny, så sårbar och ljud. När jag la honom för att somna den första natten i hans lilla “välkommen till världen”-sovsäck så ville jag att ögonblicket skulle vara för evigt.

Nu har ett år gått sedan förlossningen som kunde slutat på ett helt annat sätt. Katherine Heigl beskriver Josh Jr som en otroligt söt liten kille full av skratt, nyfikenhet och energi – en tillgång för familjen som även består av storasyskonen Nancy Leigh och Adalaide Marie.

– Han är allt och mer än jag kunnat hoppas på och han har gett vår familj mer glädje, kärlek, skratt, överflöd, salighet och ja, mer utmattning också! Det har varit ett jäkla år och jag kunde inte vara mer tacksam för det eller honom.

FOTO: Ibl

 

Annons