LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Alicia Vikander strålar på röda mattan – sätter fart på gravidryktena

20 dec, 2023 
Hollywoodstjärnan Alicia Vikander blev mamma för snart tre år sedan till sonen Mark med skådespelarmaken Michael Fassbender.
Ny ryktas det om att Alicia återigen kan vara gravid.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnorBrand logo
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnor

Det var för snart tre år sedan som skådespelarparet Alicia Vikander och Michael Fassbender välkomnade sin son till världen.

Michael och Alicia föll för varandra under inspelningen av filmen Fyren mellan haven från 2016, där de spelade man och hustru. Det är ett stillsamt drama som skildrar parets ofrivilliga barnlöshet och sorgen som uppstår när man förlorar ett barn till ett missfall.

Så träffades Michael Fassbender och Alicia Vikander

Hösten året efter premiären gifte sig Vikander och Fassbender under en bohemisk och personlig ceremoni i Ibiza, Spanien.

Lyckan var total när Alicia och Michael kunde välkomna deras första barn till världen, sonen Mark. Men innan dess gick hon igenom en tuff tid. För fem år sedan drabbades Alicia av ett missfall, något som väckte en stark barnlängtan.

– Missfallet var så extremt smärtsamt att gå igenom, och förstås, det fick mig att minnas tillbaka när vi gjorde den filmen [Fyren mellan haven reds. anm.] Den filmen har en annan mening nu, berättade skådespelaren om upplevelsen i en intervju med amerikanska Sunday Times i fjol.

Alicia Vikander strålar på röda mattan – sätter fart på gravidryktena

Nu har nya bilder släppts på Alicia där flera spekulerar i att Alicia återigen kan vara gravid. Skådespelaren dök för några veckor sedan upp på Academy Museum-galan där hon strålade i en klänning från Louis Vitton. I kommentarsfältet har det öst in kommentarer, där flera spekulerar.

”Alicia är graviid”


”Alicia verkar vara gravid med sitt andra barn”


”Vår svenska stolthet är gravid igen”


”Omg! Alicia är gravid igen”

Alicia Vikander har varken bekräftat eller dementerat dessa rykten.

FOTO: SplashNews.com

Annons