Granger Smith om sorgen efter 3-åriga sonens bortgång

Granger Smith om sorgen efter 3-åriga sonens bortgång
Det var tre månader sedan det ofattbara hände.
Artisten Granger Smith förlorade sin treåriga son i en olycka och väljer nu att uttala sig om det i ett inlägg på sin Instagram.
”Livet är en storm”, skriver han.
Annons

Countrysångaren Granger Smith, 39, är i djup sorg efter att ha förlorat sin yngste son, River Kelly Smith, 3. På Instagram har han lagt upp en bild på sig själv och sin 3-årige son där de skrattar och kramar varandra.

Annons

”Jag måste komma med otänkbara nyheter. Vi har förlorat vår yngsta son, River Kelly Smith, i följderna av en tragisk olycka. Trots läkarnas ansträngningar lyckades man inte få liv i honom. Amber och jag tog beslutet att säga vårt sista hej då och donera hans organ så att andra barn kan få en andra chans till livet”, skrev Granger när det ofattbara hände i början av sommaren.

Annons

En representant för artisten sa då till tidningen People att hans yngste son dog av en drunkningsolycka i hemmet. Enligt uppgift ska han ha drunknat i familjens swimmingpool. Förutom River har Granger och hans fru skådespelerskan Amber Bartlett Smith, 38, även dottern London, 7, och sonen Lincoln Monarch, 5.

Nu väljer artisten att tala ut om sitt mående på sociala medier, tre månader efter den tragiska olyckan.

Annons

”Jag har inte sagt mycket på sociala medier på sistone. Det är inte så att jag inte har haft något att säga, utan snarare att inget känns viktigt nog att dela med mig av”, skriver han.

Kan inte låtsas som ingenting

Han fortsätter inlägget med att förklara att han inte alls känner för sociala medier då det känns som en mask, då allt ska verka så bra utåt. Han förklarar även att hans fru har delat med sig av sina känslor flitigt på sociala medier och att han är imponerad av hennes förmåga att kunna vara så äkta i sina bilder och texter.

Annons

”Förlåt för mitt babbel. Jag har inte så mycket att säga. Jag måste fortfarande betala mina räkningar, åka på turné och fortsätta jobba. Men jag kommer prata mer om det när jag orkar en dag. Livet är en storm. Att inse det gör det lättare att bli tacksam för de små ljusglimtarna”, skriver han.

Annons

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…