Äntligen: Nu kommer "Gossip girl" tillbaka – som långfilm

Äntligen: Nu kommer "Gossip girl" tillbaka – som långfilm

Har du saknat att höra orden "xoxo, Gossip girl"? Nu kan du sluta längta. Den populära tv-serien om Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan kommer nämligen att bli långfilm.

Good morning, Upper East siders! Nu är det klart att “Gossip girl” kommer att bli till långfilm. Tv-serien, som handlar om de rika ungdomarna Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald och inte riktigt lika rika Dan Humphrey, sändes mellan 2007-2012. Det är alltså fem år sedan tittarna fick ta farväl av sina favoritkaraktärer, men nu återvänder de till vita duken.

Enligt uppgifter till tidningen Radar online är diskussionerna och planeringen inför en långfilm nu på bordet hos produktionsbolaget Warner Bros, som tidigare gjort film av tv-serien “Sex and the city”.

– De nådde stora framgångar med “Sex and the city”-filmerna, så det är förståeligt att de vill slå mynt av “Gossip girl” på samma sätt, säger uppgiftslämnaren.

LÄS MER: 53 saker du garanterat inte visste om ”Sex and the city”

Enligt tidningen är också flera av de populära skådespelaren också redan taggade på idén, däribland stjärnorna bakom rollerna Blair, Nate, Carter Baizen och Vanessa Abrams.

Leighton Meester har tackat ja. Sebastian Stan har sagt att han, Chace Crawford och Jessica Szohr alla är taggade på att göra filmen, säger uppgiftslämnaren.

En som varit mer tveksam till en återförening är Ed Westwick, 29, som spelade rollen som Chuck Bass i tv-serien. Han har tidigare sagt att han absolut inte är intresserad av att medverka i en comeback, men verkar nu ha ändrat sig. Teen Vogue skriver nämligen att Ed kommer att tacka ja för rätt summa pengar.

– I så fall gör jag det, säger skådespelaren i en intervju.

LÄS MER: ”Sex and the city”-stjärnan är i Sverige – landade i natt

Radar online skriver också att det är Blake Lively, 29, som spelade Serena van der Woodsen i serien, som är initiativtagare till långfilmen.

– För ett par år sedan skulle hon aldrig ha velat göra det, men nu har hon fått en karriär utanför serien och är mer öppen för att göra comeback i den. Alla skådisar är ganska nostalgiska och en stor summa pengar för mödan skulle inte skada dem, säger uppgiftslämnaren.

Xoxo, Gossip girl.

SE DEN HYLLADE KÄRLEKSSCENEN MED CHUCK AND BLAIR: 

Se den bästa kärlekscenen någonsin med Chuck and Blair i Gossip Girl
Slå på ljud

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN