”Sex and the city”-stjärnan är i Sverige – landade i natt

”Sex and the city”-stjärnan är i Sverige – landade i natt

"Sex and the city"-stjärnan är i Sverige – och passar på att skicka flera pikar till president Donald Trump från svensk mark...

Kim Cattrall, 60, kanske mest känd för sin roll som Samantha Jones i tv-serien ”Sex and the city”, är i Sverige. Under natten till måndagen la stjärnan ut en bild på sitt officiella Instagramkonto där hon poserar på flygplatsen Arlanda utanför Stockholm, tillsammans med ett stort fotografi föreställande Ingmar Bergman.

LÄS MER: 53 saker du garanterat INTE visste om “Sex and the city”

Samtidigt passade hon på att skicka en passning till den amerikanske presidenten Donald Trump, som i helgen gjorde ett märkligt uttalande om Sverige. I ett tal pratade presidenten om terrorattackerna i Paris, Bryssel och Nice – och sa i samma mening orden “kolla bara på vad som hände i Sverige i går kväll”. Det är ännu oklart vilken händelse Donald Trump kan ha menat, vilket Kim Cattrall verkar ha tagit fasta på.

”Anlände säkert i fridfulla Sverige till ett välkomnande Ingmar Bergman-foto i bagageutlämningen. Vilken värld!” skriver “Sex and the city”-stjärnan på Instagram.

Men skådespelaren har inte bara besökt den svenska flygplatsen. På Twitter har Kim Cattrall också lagt ut en vacker bild med vy över Stadshuset på Kungsholmen i Stockholm.

”Landade precis i Sverige. ’Inte en varelse rörde på sig. Inte ens en mus’”, skriver hon i inlägget och fortsätter att pika Donald Trump med hashtaggen #fakeyfakenews.

Det är ännu oklart vad Kim Cattrall gör i Sverige just nu, men Hänt.se kommer självklart att fortsätta följa stjärnans steg.

LÄS MER: “Sex and the city” får en uppföljare

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN