Artikeln innehåller reklamlänkar

Gift vid första ögonkastet-profilens sorg – efter gravidavslöjandet

Amerikanska Gift vid första ögonkastet-deltagaren Jamie Otis har fått missfall en dag efter att hon avslöjade sin graviditet.

I helgen meddelade Jamie Otis, som varit med i amerikanska Gift vid första ögonkastet, att hon var gravid. En dag senare kom det tragiska beskedet att hon förlorat barnet i magen.

I Sverige har bara ett par fortsatt att vara gifta med varandra efter att kamerorna stängts av i det populära SVT-programmet Gift vid första ögonkastet. I USA har paren haft bättre lycka. Ett av dem är Jamie Otis, 32, och Doug Hehner som träffades i den amerikanska versionen av Gift vid första ögonkastet, Married at first sight, 2014.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Förra året välkomnade paret sitt första barn, dottern Henley Grace, efter att de året innan drabbats av ett sent missfall i fjärde månaden.

I helgen meddelade paret på sina Instagram-profiler att de väntade barn igen. Jamie Otis visade upp ett gravidetstest för sina 313 000 följare där ett svagt plus syntes, som indikerade att hon var gravid.

“Om jag stirrar tillräckligt länge så ser jag ett svagt plus-tecken. Ser du det också eller är jag bara galen?!” skrev hon och konstaterade glatt:

“Så hoppfull just nu!”

Men lyckan över graviditeten blev kortvarig. Dagen efter delade Gift vid första ögonkastet-deltagaren ett nytt meddelande där hon berättar att hon har fått missfall.

“Det här väldigt bisarra positiva graviditetstest, sedan ett negativt test sedan svaga positiva tecken gav mig hopp att Gracie skulle bli storasyster om 9 månader. Men i förrgår natt fick jag hemska värkliknande smärtor och lite blod.” skriver hon och fortsätter:

“Jag är sjuksköterska, så jag hade mina aningar, men min barnmorska bekräftade att jag hade en kemisk graviditet.”

En kemisk graviditet är en medicinsk term för att beskriva det tillstånd som ett tidigt missfall sker.

Jamie Otis fortsätter att berätta om svårigheterna hon och maken har att bli föräldrar och hur tacksam hon är för dottern Henley Grace.

“Jag vet inte varför vissa människor har SÅ lätt att bli gravida och bära sina barn medan andra måste kämpa? Vad jag vet är att jag är så tacksam för den här lilla flickan (och hennes pappa). Det är som att hon visste att mamma hade så ont för hon ville bara bli kramad och gosad med hela natten.”

Jamie Otis avslutar med att tacka sina följare för allt stöd och säger att hon och maken Doug Hehner snart ska försöka bli gravida igen.

LÄS OCKSÅ: Gift vid första ögonkastet-paret om kärlekskrisen: ”Komplicerad”

LÄS OCKSÅ: Sno stilen av Hailey Baldwin

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!