TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Geordie shore-profilens ånger efter ingreppet: ”Inflammerat”

14 jun, 2019 
AvAngelica Jaako Billenman
Charlotte Crosby
Geordie shore-profilen Charlotte Crosby förstorade brösten för tre år sedan. Nu har hon genomgått ännu en skönhetsoperation efter att ha drabbats av komplikationer.
Annons

Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”Brand logo
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”

Charlotte Crosby, 29, blev en känd tv-profil efter att hon medverkade i MTV:s Geordie shore 2011. Hon har därefter synts i flera säsonger av realityserien och även ett gäng andra program. Idag har hon sin egen realityserie The Charlotte Show och är även aktuell med Just Tattoo of Us som hon är programledare för.

Inför den 13:e säsongen av Geordie shore meddelade Charlotte Crosby att hon tar en paus från serien. Till fansens stora besvikelse har hon inte synts i programmet på tre år och verkar inte ha några planer på att återvända.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här blir sista gången ni ser mig i Geordie shore, sa hon vid tillfället.

Sedan Charlotte Crosby blev känd har hennes utseende förändrats drastiskt. Hon har rasat i vikt och genomgått flertalet skönhetsoperationer och ingrepp.

För tre år sedan skrev Expressen att realitystjärnan lagt drygt 85 000 kronor på att få sin näsa fixad och tänderna blekta. Denna summa pengar har även gått till att förstora läpparna samt lägga i hårförlängning.

Annons

Charlotte Crosbys nya beslut om bröstförstoringen

2017 valde Charlotte Crosby att förstora sina bröst. Nu berättar tv-stjärnan varför hon nyligen valde att ta ut implantaten.

– Jag fick riktigt ont i mitt vänstra bröst, säger Charlotte till The Sun.

Hon vände sig till en läkare som berättade för henne att hennes bröst var inflammerat.

– Han kände runt området och sa att det var mycket inflammerat. Bröstet var riktigt varmt.

Charlotte Crosby blev rådd att ta ut implantaten och nu måste brösten läka innan hon kan göra en mammografi för att se att hon inte har drabbats av ett allvarligare tillstånd. Men tv-profilen är glad att hon avlägsnade implantaten.

– Jag mår så mycket bättre, säger hon och konstaterar:

– Jag önskar att jag aldrig hade gjort det i första taget.

FOTO: ZJJG/LNG, MOSA

Annons