Game of thrones-stjärnan Sophie Turners drastiska förvandling

Fansen häpnar efter Sophie Turners nya look.

Sista avsnittet av Game of thrones har sänts och nu går skådespelarna vidare med nya projekt. Sophie Turner har blivit en av seriens största stjärnor och hon kommer att fortsätta skådespelarkarriären. Nu visar hon upp sin nya look efter avslutningen av Game of thrones.
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”
Slå på ljud

I veckan sändes det allra sista avsnittet av succéserien Game of thrones. Skådespelarna, som har lagt år av sina liv på att spela in serien, får nu söka sig vidare till nya äventyr.

Sophie Turner, 23, spelade Sansa Stark i Game of thrones och har varit en av de mest populära karaktärerna. Hon var bara 15 år när den första säsongen hade premiär och mycket har hänt under de åtta säsongerna som spelats in.

Sophie Turner kommer inte att stå utan jobb efter sin roll som Sansa Stark. Senare i år har X-men-filmen Dark Phoenix premiär där hon spelar huvudrollen som Jean Gray. Där spelar hon mot storheter som Jennifer Lawrence och Michael Fassbender. Ytterligare två av hennes filmer är under produktion: Broken soldier i regi av Matthew Coppola och Heavy i regi av Jouri Smit.

Sophie Turner är tveklöst på rätt spår och i oktober 2017 avslöjades att hon förlovat sig med kärleken Joe Jonas, 29.

I början av maj gifte sig paret i Las Vegas där det blev vigda av en Elvis-imitatör. Kostnaden för bröllopet ska ha gått loss på 600 dollar, ungefär 5700 svenska kronor.

Dock ska paret gifta sig en gång till – i Frankrike. Skälet till Sophie Turners och Joe Jonas hastiga Las Vega-bröllop var de måste gifta sig i USA för att deras äktenskap ska bli juridiskt giltigt.

Sophie Turner visar nya looken

Nu har Game of thrones-stjärnan återigen överraskat sina fans.

Hårstylisten Christian Wood har lagt upp en bild på Sophie Turner på sitt Instagram-konto där hon visar upp sin nya frisyr. Nu har den vackra blondinen fått lugg.

I kommentarsfältet häpnar hennes fans över den stora förändringen.

Jag har alltid drömt om lugg på henne. Du har fått min dröm har gått i uppfyllelse”, skrivet ett förtjust fan.

Lugg var skapat för dig. Fantastisk ny look”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN