Game of thrones-stjärnans oväntade beslut efter succén

Maisie Williams i Game of thrones
Maisie Williams spelar Arya Stark i Game of thrones som nu är inne på sin åttonde och sista säsong. Nu berättar Maisie Williams att hon slutar som skådespelare – och hur hon gjort för att inte få flera jobberbjudanden.
Annons

Den sista säsongen av Game of thrones har haft premiär i veckan och fansen sitter bänkade för att se upplösningen. Den omåttligt populära serien, skapad efter George R.R. Martins böcker, har inneburit ett långt åtagande för seriens skådespelare – åtminstone för de karaktärer som överlevt samtliga säsonger.

Annons

Maisie Williams, 22, spelar Arya Stark i Game of thrones. Hon var 12 år när Game of thrones började spelas in och 14 år när den första säsongen hade premiär. Nu ser hon fram emot att lägga skådespeleriet på hyllan.

– Vad som har slagit mig nu när serien är slut är inte att den är slut, det är att jag är fri. Jag kan göra vad jag vill nu, säger hon i en intervju med tidningen Rolling Stone, enligt Mirror.

På nya bilder har Maisie Williams dykt upp med rosa hår, något hon säger är en reaktion på att hon inte kunnat experimentera med sitt utseende som andra tonåringar – på grund av arbetet med Game of thrones.

Annons

– Jag antar att jag, undermedvetet, färgade håret för att jag inte vill jobba. Det är ett rätt bra sätt att få stopp på det. Och det känns så bra, det är så jag, säger Maisie Williams.

Sorgligt och skönt att Game of thrones är över

Trots att Maisie Williams tycker att det känns skönt med ett avslut var de sista inspelningsdagarna med gänget bakom Game of thrones riktigt känslosamma.

– Det var en känslosam dag, inte bara för mig, utan för alla, eftersom det även var sista dagen för flera i inspelningsteamet. Arya är ensam i den sista scenen och det är en långsam och försiktig scen, vilket var bra, för jag kände mig extra ömtålig den dagen, har Maisie Williams tidigare sagt till Expressen och fortsatte sedan:

– Men trots att jag sett flera av de andra och hur de reagerade under sina sista inspelningsdagar så var jag inte redo att hantera alla de känslorna på en gång. Några veckor senare, när jag satt i min soffa och hade packat upp min väska för sista gången, då kom känslorna.

FOTO: Joel C Ryan / INVISION / TT, Helen Sloan

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…