Frågan alla ställer sig: ”Vad har hänt med Kendalls läppar?"

Har Kendall Jenner förstorat läpparna eller inte? Det var frågan alla ställde sig efter den nya bilden på Instagram.

Under 2015 blev det stor stora rubriker i kändisvärlden då den 18- åriga Kylie Jenner nekade till läppförstoring trots att läpparna vuxit rejält. Efter stora påtryckningar erkände den idag 19-åriga stjärnan att hon använt sig av fillers för att få till det rätta plutet på läpparna.

Läs mer: Familjen Kardashians desperata vädjan till Kylie Jenner: ”Sluta operera dig!”

Kylie då 2013 och nu 2016.

Kylie då 2013 och nu 2016.

För en gångs skull så är det inte Kylies läppar som får kommentarer utan hennes äldre syrra Kendall Jenner, 21. Under en live-sändning på Facebook med systrarna var det flera fans som reagerade på att Kendalls läppar såg betydligt större ut. Kylie valde även att lägga ut en bild från sändningen på sin Instagram:

Kommentarerna under bilden bestod nästa enbart av fans som skrev om Kendalls läppar: “Kendall’s lips look plumped!” “Why are her lips like that?””Well she’s had her lips done”

kendalldanu

Första bilden på Kendall är från september och den högra från nu, i november.

Men allt visade sig vara ett missförstånd då Kylie senare under dagen valde att lägga upp en Snapchat där hon förklarade att det var hennes fel att syrrans läppar plötsligt växt:

–Hörrni, alla tror att Kendall har förstorat läpparna med det var jag som fick sminka henne med läpp-penna! Förlåt Kendall, hör man Kylie säga till sin syster i videon.

Kendall som själv valde att lägga ner sitt konto på Instagram för 1 vecka sedan har nu ångrat sig och startat upp den igen:

– Jag behövde en paus, detoxa. Det brukar vara det första jag kollar på morgonen och det sista jag kollar på kvällen så det var skönt att vara ifrån sin telefon en stund. Även om det bara var från Instagram, säger modellen under en intervju.

LÄS MER: Slut på selfies för Kendall Jenner – försvinner från nätet

Foto: IBL

Senaste nytt