TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Slut på selfies för Kendall Jenner - försvinner från nätet

16 nov, 2016 
https://image.hant.se/image-4944125?imageId=4944125&width=1320&height=689
Lina Linnros
Kan det vara så att familjen Kardashian är seriösa med att bli mer privata efter rånet mot Kim? Kendall Jenner nu har tagit beslutet att stänga ner sitt Instagramkonto.
Annons

Kendall Jenner, 21, som är halvsyster till Kim Kardashian, 36, har använt Instagram som en av hennes viktigaste kanaler för att få kontakt med sina fans. Det var nog många av de 68 miljoner följarna som därför blev förvånade i helgen då modellen valt att stänga kontot.

kendall-har
Under 2015 fick denna bilden på Kendall flest “likes” på Instagram – 3 miljoner för att vara exakt.

Tidningen Dailymail skriver att Kendall har ännu inte kommenterat varför hon just tagit bort sitt Instagramkonto då hon fortfarande har kvar sitt Facebook, Snapchat och Twitterkonto. En anledning skulle kunna vara rånet som systern Kim utsattes för efter hon publicerat bilder på Instagram.

En annan anledning till nedstängningen skulle kunna vara alla negativa kommentarer hon fått från dansare världen över då hon för Spanska Vogue spelade ballerina:

Annons

– Balettdansöser tränar inte 7 timmar per dag, 7 dagar i veckan för att bli representerade av Kendall Jenner och hennes klumpiga fötter, skriver en dansare

– Ballet är en konstform som kräver många år i dansstudion, det är kränkande att se Kendall spela “söt” i filmen, skriver en annan.

Kendall själv försvarade sig med att det var ett vanligt modelljobb:

– Jag har aldrig sagt att jag kan balett och jag har aldrig tränat det. Jag visste inte ens om att jag skulle spela ballerina fören jag blev sminkad, jag gjorde bara mitt jobb.

Hon uttalade sig även i tidningen Allure så sent som i september om att hon övervägde att ta bort sina sociala medier kanaler :

– Jag har både nära vänner och familjemedlemmar som bara sitter med sina telefoner. När jag insåg det kände jag att jag inte gillade det.

Foto: Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons