Följarna häpnar över Kim Kardashians nya utseendeförändring

Kim Kardashian på röda mattan med långt hår och på sin egen Instagram med nya utseendet.
Realityprofilen Kim Kardashian har valt en ny karriärsinriktning. Om 10 år vill hon vara en framgångsrik advokat och ska då ha lagt ”Kim K” bakom sig. Kanske är det därför, som ett led i detta, som hon gjort den drastiska utseendeförändringen.
Annons

Amerikanska modellen och tv-profilen Kim Kardashian, 38, blev känd genom realityserien Keeping up with the Kardashians som hon medverkar i med bland andra mamma Kris Jenner, syskonen Kourtney, Khloé och Rob Kardashian samt halvsystrarna Kendall och Kylie Jenner som Kris fick under äktenskapet med Bruce Jenner.

Annons
Annons

Kim är gift med rapparen Kanye West, 41, och tillsammans har de fyra barn och den yngsta, sonen Psalm, välkomnades nyligen till världen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Men Kim låter inte en ny karriär vänta. Stjärnan har tröttnat på showbiz och i april berättade hon om sin framtida karriär i en intervju med Vogue. Nu siktar hon istället på att gå i avlidne pappa Robert Kardashians fotspår och bli advokat. Kim har därför påbörjat ett lärlingsprogram för att nå sitt mål. Utbildningen ska ha startats i somras och hon beräknas vara klar under 2022.

Enligt amerikanska OK Magazine ska Kim i ett tidigare avsnitt av familjens realityserie sagt att hennes mål är att slåss för människor som behöver hjälp.

– Min pappa lärde mig att hårt arbete och att verkligen förbinda sig till saker är viktigt. Så mitt mål är att om typ 10 år, att jag ska ge upp Kim K och bara fokusera på det här och vara en advokat och kämpa för förtjänta människor, sa Kim Kardashian i Keeping up with the Kardashians.

Kanske är hennes nya mål en stor anledning till varför hon för en tid sedan klippte av sitt långa svall med hårförlängningar till en page.

”Ser så annorlunda ut”

Under tisdagen publicerade Kim ny bild på sig själv där hon står och tittar in i kameran och kommentarsfältet är full av hyllningar till hennes skönhet. Ok Magazine skriver att hon ser ut som en kopia av modellen Olivia Culpo.

Många fans reagerar dock på att det inte bara är den nya frisyren som ser annorlunda ut nu – de tycker att hon är oigenkännlig.

”Det här ser inte ut som henne”, skriver en följare och en annan stämmer in:

”Det här ser inte ut som Kim, men okej”

”Är jag den enda som ser hur annorlunda hon ser ut?”

”Det måste vara en redigering för att få henne att se yngre ut”

Vissa följare analyserar alltså bilden ordentligt för att försöka förstå vad som ligger bakom förändringen.

”Hon ser ut som hennes yngre jag och jag har försökt att lista ut varför hon ser så annorlunda ut jämfört med hennes andra bilder men det enda som hon gör annorlunda är att hon faktiskt visar tänderna denna gång jämfört med alla andra bilder”, skriver följare och fortsätter:

”För att inte tala om att hennes ögonbryn ser lite tjockare ut och mer buskiga än normalt och det får henne att se yngre ut”

Kim Kardashian visar upp en ny sida på Instagram.

FOTO: Instagram, TT/David Fisher, TT/Kristina Bumphrey

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…