Fansens vädjan efter Beyoncés stora förändring

Beyonce
Superstjärnan Beyonce har länge rockat sitt blonda, lockiga hår. Nu visar hon upp den stora förvandlingen för världen.
Annons

Superstjärnan Beyoncé Giselle Knowles-Carter, 37, sjöng, dansade och uppträdde för familjen redan som liten och var bara sju år när hon vann skolans talangtävling i Texas.

– När jag såg Jackson Five och Michael Jackson blev jag helt överväldigad. När jag sedan själv gick upp på scenen blev jag som en helt annan person, har hon förklarat i en intervju med tv-programmet 60 Minutes.

Idag är hon en av världens mest framgångsrika artister och för några veckor sedan släppte hon dokumentären Homecoming: A film by Beyoncé tillsammans med Netflix. Dokumentärfilmen kretsar kring superstjärnans två jättekonserter på den amerikanska festivalen Coachella förra året.

Annons

Förberedelserna tog åtta månader, samtidigt som Beyoncé kämpade med att komma i form efter en tuff tvillinggraviditet.

Annons

– Jag är tacksam att jag tar de här galna idéerna och göra något av dem som kan läka folk och som kan tända gnistor, som visar att de kan drömma stort och som visar att de är gränslösa. Det är möjligt. Om jag kan lyckas, då kan de lyckas, sa hon innan hennes uppträdande på Coachella.

I dokumentären får vi även se när Beyonce rockar sitt blonda lockiga hår på scen, men nu visar hon upp sin stora förvandling för världen.

Beyonces stora makeover

Det var när hon satt på läktaren under en basketbollsmatch tillsammans med maken Jay-Z, som fansen knappt kände igen henne. Beyonce har gått från blond till brunett, och i ett inlägg på Instagram berättar hennes frisör, Neal Farinah, om förvandlingen.

”Mörkhårig Beyonce: Sommarfärgens trend gjort av mig”, skrev han till bilden.

Annons

Hennes hår stylades i stora utkammande lockar och i kommentarsfältet under Beyonces bild på Instagram, häpnar fansen över den stora förvandlingen och ber henne behålla håret.

”BEHÅLL DET MÖRKA HÅRET!!!”, skriver ett fan.

Ett annat fan fortsätter:

”Älskar det mörka håret!!!”.

FOTO: Instagram, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…