Fansen häpnar efter Kylie och Travis första bild efter födseln

Kylie Jenner och Travis Scott har knappt synts ihop sedan de blev tillsammans i april förra året. I början av februari välkomnade de sitt första barn, dottern Stormi, och efter veckor av frånvaro från sociala medier visade de nyligen upp dig ihop på Travis Snapchat, men med en konstig detalj...

Den 4 februari bekräftade realitystjärnan Kylie Jenner, 20, det alla redan gissade, att hon och rappande pojkvännen Travis Scott, 25, väntade barn. Men när erkännandet kom hade dottern, som senare fick namnet Stormi Webster, redan kommit till världen. Hon föddes den 1 februari och den unga mamman hyllade hennes ankomst med en känslosam video på sina sociala medier.

Sedan dess har det varit ganska tyst kring de nyblivna föräldrarna. Inga bilder på Stormi har läckt ut förutom en bild på en liten bebishand, som Kylie Jenner publicerade några dagar efter babyavslöjandet. Men nu bryter Travis Scott tystnaden på Snapchat, och publicerar en bild på han och Kylie ihop, med munskydd över deras munnar och med den kryptiska texten “bdjxjkdn”.

Nu undrar såklart fansen varför paret bär masker, men sajten Hollywood Life har svaret; De är helt enkelt bakterierädda!

– Kylie har köpt en låda munskydd för alla att använda när de är med Stormi eftersom hon inte vill att hon kommer i kontakt med några bakterier, hon är fortfarande så liten, säger en källa nära paret till sajten och fortsätter:

– Kylie ser till att alla gäster bär dem. Det är lite överdrivet, men hon är extremt försiktig när det kommer till att hålla Stormi säker. Hon vill skydda sin lilla flicka så mycket hon kan. Travis är likadan, de är båda överbeskyddande.

Låter onekligen som att Kylie blir “mom of the year”!

Se bilden i bildspelet:

Än så länge har deras dotter Stormis ansikte inte blottats, men Kylie lade ut den här bilden på sin Instagram några dagar efter dotterns födsel.

Travis Scott delade den här bilden på sin Snapchat på han och Kylie ihop. Dessutom bär de munskydd, allt för att skydda dottern Stormi.

Kylie Jenner visar upp en ny bild på dottern.

Pappa Travis Scott ska också vara väldigt försiktig med dottern.

LÄS OCKSÅ: Här är första bilderna på Kylie Jenner efter förlossningen

LÄS OCKSÅ: Familjebråket avslöjat – därför döpte Kylie Jenner dottern till Stormi

FOTO: Ibl, Stella

SENASTE NYTT!