Fansens undran efter Khloé Kardashians nya bild med True

Fansens undran efter Khloé Kardashians nya bild med True
Khloé Kardashian har delat nya bilder på sig själv och dottern True.
Bland många glada kommentarer finns och en del som noterar en annorlunda detalj i bilden, och som menar att Kardashian-stjärnan redigerat sin 18 månader gamla dotter.
Annons

Khloé Kardashian, 35, fick dottern True Thompson, 1, förra våren tillsammans med basketproffset, och hennes före detta kärlek, Tristan Thompson. Trots att föräldrarna gått skilda vägar blir dottern överöst med kärlek –  något som ofta förekommer i materiella ting.

I julklapp fick True bland annat en eldriven leksaksbil av lyxmärket Bentley, något som följarna inte lät gå förbi utan kritik.

Annons

”Fantastiskt, ännu en Kardashian i en Bentley. Ni är alla helt omedvetna om hur ert överdrivna frossande i lyxprylar ser ut för omvärlden. Jag älskade verkligen din familjs berättelse, men kan nu bara inte fortsätta titta på när du spenderar alla dessa pengar på värdelös materialism. Det är bara sorgligt”, menade en.

Annons

Men Khloé var då inte sen med att försvara köpet till dotter.

”Hmm… Du vet väl att det inte är en riktig Bentley? Det är en leksak. Det finns väl ingen orsak till att bli ledsen över en bebis i en leksaksbil? Oavsett det, så är jag ledsen att du känner så, men jag hoppas du har en fantastisk helg! Fokusera på saker som gör dig glad istället!”

Nya bilden på Khloé och True

Lyxköp till barnen är inget ovanligt i den stora Kardashian-familjen, och heller inte kritiken där till. Tidigare i år var det systern Kim Kardashian som fick ta emot kritik efter att hon köpt en varsin handväska i det exklusiva märket Louis Vuitton till sina egna barn, och till alla sina syskonbarn.

Men nu har fansen något annat än prylar att kritisera. Efter en ny bild på Khloé Kardashian och True hävdar fansen att hon har photoshopat dottern, och menar att man ser det på ögonen som nu bytt färg.

Är inte dessa photoshopade ögon det värsta du någonsin sett?

Ja, varför har du redigerat hennes ögon till ett par blåa?

Annons

Vad har hänt med ögonen?!?!

View this post on Instagram

Until the end of time, it’s you and I

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…