Fansens spekulationer: Här avslöjar Kris namnet på Kylie Jenners dotter

Har Kris Jenner avslöjat vad Kylie Jenners nyfödda dotter ska heta? Om vi ska lyssna till fansen så stämmer det. Det må vara invecklat, men kan ligga något i deras teori.

För bara dagar sedan chockades världen när Kylie Jenner, 20, efter månader av gravidrykten inte bara visar att spekulationerna stämmer, utan även att hon faktiskt fött en liten dotter den 1 februari. Wow! I alla nio månader har hon gjort allt för att dölja sin babymage och sin graviditet, och nog var det kämpigt som en av de mest kända 20-åringarna i världen.

Men även om hon äntligen bekräftat det som alla väntat på så finns det fortfarande saker som fansen vill veta: vad ska dottern heta?

En uppgiftslämnare har berättat för sajten People att Kylie och Travis Scott, 25, valt ett namn, men vi tvivlar på att hon kommer att vara särskilt snabb med att avslöja det namnet med tanke på hur väl hon dolt allt annat i den här resan.

Men fansen är på tårna och nu misstänker de att Kylies mamma Kris Jenner, 62, har avslöjat vad dottern kommer att heta. Men håll i er – det må vara invecklat. Samma dag som Kylie födde publicerade Kris ut en bild på Instagram där hon visar upp sina ”favoritprodukter” ur Kylies sminklinje. Kollektionen kallas ”Posie K” och är en limited edition inför alla hjärtans dag.

Nu menar fansen att Posie är en förkortning av Mariposa – ett spanskt ord som ofta används för fjäril. Därför ska namnet på dottern vara Butterfly.

Nog låter det invecklat, men det kan ligga något i det. Enligt Cosmopolitan brukar Travis kalla Kylie för Butterfly, paret har även matchande tatueringar i form av en fjäril och de båda bär gärna smycken med symbolen på.

Vad tror ni? Ligger det något i det här?

Vad som påstås vara Kylie i början av november. Looks pretty pregnant to us.

Kardashians/Jenners uppmärksammade reklamkampanjbilder för Calvin Klein släpptes under januari. Fotona ska dock varit tagna flera månader innan. Fansen reagerade ändå på att Kylie, på flera av bilderna, gömmer magen med en filt.

Förra veckan publicerades den här bilden av nöjessajten TMZ. Även en video publicerades där Kylie kliver in i en bild.

För ett par veckor sedan var, vad som påstås vara Kylie, och shoppade godis i en grön hoodie modell större.

Kylie har varit knäpptyst om graviditeten, hennes första ord om den kom två dagar efter förlossningen.

För ett par veckor sedan var, vad som påstås vara Kylie, och shoppade godis i en grön hoodie modell större.

I november fastnade Kylie på bild när hon lämnade syrran Kim Kardashians babyshower.

Vad som påstås vara Kylie i början av november. Looks pretty pregnant to us.Contrary to reports she hasn't left the house in several months, pregnant Kylie Jenner HAS been spotted and her growing baby bump is clearly visible. November 5, 2017 X17online.com PREMIUM EXCLUSIVE IBL

LÄS OCKSÅ: Fansens chock efter Kylie Jenners bild på Kim Kardashians bebis: ”Herregud”

LÄS OCKSÅ: Skrällbeskedet: Kylie Jenner har fött en flicka

Foto: IBL

SENASTE NYTT!