Fansens kritik mot Kylie Jenner efter avklädda bilden med Travis

Fansen besvikna över Kylie Jenners avklädda bild med Travis Scott.
Fansen riktar kritik mot en ny avklädd bild som realitystjärnan Kylie Jenner har publicerat på henne och kärleken Travis Scott. De är också besvikna över att paret nu ska posera för tidningen Playboy.
– Hon var så inspirerande, skriver ett nedstämt fan.
Annons

Det var när realitystjärnan Kylie Jenner, 22, var tio år som hennes mamma Kris Jenner, 63, sa den kända meningen ”Du gör ett jättebra jobb, älskling!” till Kylies storasyster Kim Kardashian, 38, under hennes fotografering för omslaget på tidningen Playboy 2007.

Nu, 12 år senare, så har lillasyster gått i storasysters fotspår – Kylie kommer nu också att synas på omslaget av Playboy.

Annons

Under tisdagen publicerade Kylie Jenner publicerade en avklädda bild på sig själv tillsammans med kärleken tillika pappan till hennes ettåriga dotter Stormi Travis Scott, 28. Familjen Kardashian-stjärnan är helt naken på bilden förutom en cowboyhatt på huvudet och hon håller om Travis, som har bar överkropp, jeans, ett diamanthalsband och en klocka på sig.

Annons

”När Houston möter LA”, har Kylie Jenner skrivit till bilden och refererar då till hennes och Travis hemstäder.

Sajten People skriver att kärleksparet, enligt Playboy, ska vara med i tidningens Pleasure-nummer. Fotot är taget av Kylie Jenners personliga fotograf sedan länge, Sasha Samsanova.

Fansen besvikna på Kylie Jenner

Sedan bilden publicerades har den hyllats. Bland annat skriver Kylies storasyster Khloé Kardashian, 35, ”Wow” flera gånger i kommentarsfältet.

Men det finns också vissa som inte är alls imponerade – tvärtom. En följare tycker att det är sorgligt av Kylie Jenner har publicerat bilden.

”Jag hatar att tjejer måste se det här och tänka att det är så här de måste se ut och vara för killar. Det är bara rätt sorgligt. Jag känner att folk som är så pass kända borde kunna påverka världen på ett sådant positivt sätt men det verkar som att ingen kommer göra det”, skriver följaren och fortsätter:

Annons

”Det här är bara en bild men det uppmanar till så mycket som är fel. Kylie är underbar men jag önskar att hon kunde omfamna hennes sanna jag istället för att visa andra hur de ska ändra på sig själva.”

En annan följare håller med:

”Du sa exakt det som jag ville säga. Såååå sorgligt”.

Det finns fler följare som inte är glada över bilden. En följare är besviken på att hon klätt av sig för Playboy:

”Neeeeeej inte hon!!!!! Jag är hjärtekrossad. Hon var så inspirerande”.

FOTO: TT/NIPI, TT/Nina Prommer, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…