Fansens ilska efter Lady Gagas oväntade kyss med gift kollega

Efter uppbrottet – här kysser Lady Gaga den gifte mannen
Det ryktas om att det är Lady Gagas fel att Bradley Cooper skiljer sig från Irina Shayk. Efter att sångerskan kysst sin lyckligt gifte trumpetare Brian Newman på scenen i Las Vegas höjs många upprörda röster i sociala medier.
Annons

Artisten Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 32, hittade kärleken i agenten Christian Carino, 50, för två år sedan. Året därpå bekräftade Lady Gaga att de hade förlovat sig. Dock varade förhållandet och förlovningen inte särskilt länge, för till Grammy-galan den 19 februari kom Lady Gaga utan sin förlovningsring.

Annons

– Det funkade bara inte. Ibland tar det slut. Egentligen är det ingen big deal. Det bara rann ut i sanden, berättade en källa för den amerikanska sajten People.

En person i stjärnans närhet berättade samtidigt för tidningen Us Weekly att Christian inte hade behandlat Lady Gaga så bra. Uppgiftslämnaren hävdade att Christian varit väldigt svartsjuk, sms:at henne mycket och velat veta var hon befann sig hela tiden:

– Hennes vänner gillade honom inte heller.

Annons

Under våren har det också gått många rykten om att sångerskan skulle ha en romans med Bradley Cooper, 44, som hon spelade mot i den nya hyllade filmen A star is born. När de två uppträdde med låten Shallow från filmen under Oscars-galan var det dessutom hett mellan dem uppe på scen.

Efteråt påstod många fans att Lady Gaga och Bradley var förälskade. I publiken på Oscars-galan satt samtidigt Bradleys flickvän, modellen Irina Shayk, 33, som han har dottern Lea, 2, med.

Folk rasar mot Lady Gaga efter trumpetkyssen

För mindre än två veckor sedan avslöjade tidningen The Sun att Brad och Irina slutligen har separerat efter ett fyra år långt förhållande.

Detta gjorde att många snabbt började ge Lady Gaga skulden för deras separation i sociala medier och kallas hon för en ”home wrecker”, det vill säga en person som genom att vara flirtig får någon annan att lämna sitt äktenskap.

Nu har snacket om detta fått ytterligare vind i seglen efter att Lady Gaga i lördagskväll under sin show i Las Vegas plötsligt vände sig om på scenen kysste sin trumpetare Brian Newman, 38, som är gift med burlesqueartisten Angie Pontani, 42, sedan 2013.

Annons

På Instagram finn ett filmklipp som visar när sångerskan rycker tag i Brians trumpet.

På Brian Newmans Instagram-konto verkar det som att flera av hans fans ogillar hans uppträdande under showen.

”DU HAR EN FRU! Varför kysser du då Lady Gaga?”, undrar en person.

”Respektlöst mot din fru”, skriver en annan.

Vissa trogna fans försvarar Lady Gaga, hävdar att hon bara är en duktig skådespelerska som gick in i att spela kär på scenen för att ge låten hon framförde mer trovärdighet, men den stora majoriteten, menar snarare att det var respektlöst gjort.

Annons
Lady Gaga kysser sin kollega
Lady Gaga kysser sin kollega efter uppbrottet.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…