TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansens chock efter gravidbilderna på Kylie – tror hon redan fött

27 jan, 2018 
AvJoakim Almén
Efter de senaste veckornas massiva spekulationer om Kylie Jenners graviditet börjar nu fansen vässa sina mest konspiratoriska teorier.
Annons

Kylie Jenner, 20, håller fortfarande på sitt gravidbesked. Men det betyder inte att spekulationerna trappas ner – snarare tvärtom. Nyligen kom nya bilder ut som sades vara de första på höggravida Kylie Jenner. Och nästa möjliga bildbevis kom i slutet av denna vecka. I en ny video som sajten TMZ publicerat syns en person som uppges vara Kylie, kliva in i en bil.

Och inte nog med det, det har dessutom kommit en ny bild på Kylie där hennes mage syns desto bättre. På Instagram har nöjessajten TMZ publicerat en bild på Kylie Jenner där hon ser ut att vara gravid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

… Eller?

På Twitter spekuleras det nu friskt – och konspiratoriskt – bland fansen att Kylie redan skulle ha fött(!). En Twitter-användare har skärskådat videon där Kylie kliver in i bilen och tycker sig se att Kylie inte alls är gravid. Här är några av fansens reaktioner på TMZ:s Kylie-video.

https://twitter.com/jmv2393/status/956444616336830464?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fhollywoodlife.com%2F2018%2F01%2F25%2Fdid-kylie-jenner-have-her-baby-fans-postpartum-pics%2F

Tycka vad man vill om alla turer kring Jenners (eventuella) bebis. Reaktioner, och spekulationer, lockar det uppenbarligen fram.

Annons