Fansen övertygade efter detaljen: Därför tror de att Khloé Kardashian fått barn

Fansen övertygade efter detaljen: Därför tror de att Khloé Kardashian fått barn
Khloé Kardashian har fått barn. Det är åtminstone fansen övertygade om efter de senaste dagarnas publiceringar på tv-profilens sociala medier.
Annons

Familjen Kardashian har fullt upp med att yngla av sig. I januari fick Kim Kardashian och Kanye West dottern Chicago, en knapp månad senare födde Kylie Jenner dottern Stormi – och nu är det vilken dag som helst dags för Khloé Kardashian och Tristan Thompsons tur att välkomna sitt första barn.

Annons

Men nu fansen som följt tv-profilen slaviskt på sociala medier är övertygade om att Khloé redan fött sin dotter. Orsaken är att hon från att ha uppdaterat frekvent blivit knäpptyst på sociala medier. Det är mest inlägg med samarbetsinnehåll eller gamla tillbaka-blicks bilder. Inlägg som lätt skulle kunnat publiceras av hennes anställda.

Under påsk publicerade visserligen Khloé en selfie på sig själv, men uppmärksamma fans noterade att bilden var gammal. Orsaken var att tv-profilen använt sig av ett filter som inte ens fanns tillgängligt under påsken.

Annons

Dessutom lyste Khloé och hennes kärlek Tristan Thompson med sin frånvaro när hela klanen Kardashian samlades för att fira påsk som en enda stor familj. Enligt Ok Magazine är det ytterst ovanligt att Khloé skulle missa en så stor högtid och möjlighet att umgås med sina syskon.

– Är jag den enda personen som tror att Khloé fått sin bebis för att hon inte uppdaterat Instagram på fyra dagar?, skrev ett fan på Twitter.

Och personen är verkligen inte den enda som undrar!

Khloé har i flera års tid uttryckt sin önskan om att bli mamma, men samtidigt har hon haft svårt med att bli gravid. 33-åringen har flera gånger pratat om kampen för att bli gravid. 2013 skiljde hon sig från maken Lamar Odom, efteråt har Khloé berättat att hon försökte rädda äktenskapet genom att bli gravid. Det gick så långt att hon vid 27 års ålder genomgick flera IVF-behandlingar.

– Jag ville ha ett barn. Jag prövade IVF och allt sånt.

För tre månader sedan bekräftade äntligen Khloé att hon var gravid.

Annons

– Tristan, tack för att du älskar mig på det sätt du gör. Tack för att du behandlar mig som en queen. Tack för att du får mig att känna mig vacker hela tiden. Tristan, mest av allt, tack för att du nu gör mig till en mamma!!! Du har gjort den här upplevelsen mer magisk än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Nu återstår att se om Khloés nästa inlägg på sociala medier är ett bekräftande på att två äntligen blivit tre.

FOTO: Ibl

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…