LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen häpnar över bilderna på Paris Hilton: “Vad döljer du?”

26 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Följarna häpnar över nya bilderna på Paris Hilton som 14-åring.
Paris Hilton chockerar sina följare på Instagram genom att visa gamla modellbilder när hon var 14 år. Följarna anser att fotomodellen knappt åldrats sedan första bilden togs.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Paris Hilton, 38, har ett par händelserika år bakom sig. Hon har hunnit förlova sig, planera bröllop, fått kalla fötter och bestämt sig för att skjuta fram bröllopet. Efter det tog även relationen med ex-fästmannen Chris Zylka, 34, slut.

Det var i slutet av november som Paris Hilton avslöjade att kärlekssagan med Chris Zylka var över. I ett inlägg på Instagram delade hon ett foto på sig själv utklädd till Marilyn Monroe och skrev ett av sina favoritcitat från stjärnan till bilden:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag tror att allt händer av en anledning. Människor förändras så att du kan lära dig att släppa taget. Saker går fel så att du ska uppskatta dem när de går rätt. Du tror på lögner så till slut lär du dig att inte lita på någon annan än dig själv. Och ibland faller bra saker isär så att bättre saker kan falla tillsammans.”

Romansryktena efter uppbrottet

Efter att relationen med Chris Zylka tog slut har det spekulerats vilt kring Paris Hiltons kärleksliv. Flera gånger har olika män pekats ut som hennes nya kärlek. Bland annat den 22-årige australiska modellen Jordan Barrett, som Paris sågs posera kärvänligt med på röda mattan under ett välgörenhetsevent i italienska Florens tidigare i år.

Annons

Enligt US Weekly är det dock komikern Jack Whitehall, 30, som hon dejtar numera.

Paris följare tappar hakan över nya bilden

Paris Hilton har länge varit en aktiv användare av sociala medier och uppdaterar ofta sina följare med nya bilder och videor på bland annat Snapchat och Instagram. I hennes flöden syns selfies blandat med tillbakablickar från forna tider med inspelningar av tv-serien The simple life.

I ett nytt inlägg delar Paris Hilton med sig av en serie bilder från början på hennes modellkarriär. På bilderna är hon 14 år gammal och blir för allra första gången fotograferad av en proffsfotograf.

”På min första fotografering när jag var 14 där jag bar min första push-up bh som satt som en smäck”, skriver Paris Hilton i inlägget.

När följarna fick se bilden tappade de hakan och menade att Paris Hilton inte verkar ha åldrats en dag sedan hon var 14 år.

”Du har verkligen inte förändrats någonting … okej, du är mer solbrun nuförtiden, det är det då”, skriver en följare.

”Du åldras aldrig … vad döljer du för oss?”, undrar en annan.

”Du kommer alltid att vara vackra du, nu och för evigt”, konstaterar ännu en.

FOTO: TT/Sara Jaye Weiss/Shutterstock, Wenn, Instagram

Annons