TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fansen häpnar – efter nya bilderna på Kate Moss 15-åriga dotter

18 dec, 2017 
Den ikoniska supermodellen Kate Moss har en dotter som följer hennes fotspår, 15-åriga Lila Grace Moss-Hack har nu fått modellkontrakt, och fansen häpnar över nya bilderna på henne.
Annons

Efter Kate Moss dryga trettio år på catwalken, har nu också dottern följt i sin mammas fotspår och tagit sig in i branschen. Supermodellen Kate Moss, 43, dotter Lila Grace Moss-Hack, 15, har även hon fått ett modellkontrakt, och efter nya bilder på henne förstår vi varför. Nog är det inte dåligt att vara dotter till just Kate Moss om man vill bli modell, men Lila Grace Moss-Hack har inte bara fått efternamnet, utan även mammas modell-gener.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det har tidigare varit skralt med bilder på dottern, men nu har det dykt upp nya från i höstas. Och fansen hyllar hennes utseende.

”Kate är ikon och Lila är påväg att bli detsamma! De är så vackra!”, skriver en och ”Wow! Lila är så vacker!!”, skriver en annan bland kommentarer på Instagram.

Foto: IBL

Annons