TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kate Moss dumpar Nikolai för dotterns skull

18 okt, 2016 
https://image.hant.se/image-4948280?imageId=4948280&width=1320&height=689
Linnéa Geijer
Världens kanske kändaste supermodell, Kate Moss, är singel igen.
Annons

Supermodellen Kate Moss, 42, har dumpat pojkvännen Nikolai von Bissmark, 29, efter ett år tillsammans. Vänner uppger att paret har bråkat mycket under de senaste månaderna, men att det var ett explosivt gräl om Nikolais festande som blev droppen för Kate.

–Hon är verkligen kär i honom, men säger att hon inte klarar av det längre och måste gå vidare, säger en källa till The Sun.

Paret var tillsammans i ett år.

Den största anledningen till uppbrottet är dock Nikolais ansträngda relation med Kates dotter Lila, 14.

– Nikolai och Lila bråkade ofta, och det var alltid om larviga småsaker. Till slut tyckte Lila inte alls om honom, och Kate kände av det, säger en källa och tillägger:

– Lila är den viktigaste personen i Kates liv. Hon har berättat för sina vänner att hon märkt att Nikolai har skadat hennes relation med Lila. Det är den största anledningen till att hon beslutade sig för att avsluta relationen.

Nikolais festande och ansträngda relation med Kates dotter Lila blev droppen för modellen.

Källorna uppger att Nikolai sedan uppbrottet har flyttat in hos sina föräldrar som bor i centrala London, och Kates vänner är övertygade om att modellen kommer att fira sin nyfunna frihet genom att, ironiskt nog, festa.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons