Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen häpnar efter Kylie Jenners nya förvandling: ”Modigt”

Kylie Jenners stora föärvandling

Kylie Jenner chockar fansen med en helt ny hårfärg. Och reaktionerna lär inte vänta på sig.

Kylie Jenner, 21, har haft ett riktigt raketår 2018,  hon är mamma till Stormi och tjänar enorma summor på sitt eget sminkmärke Kylie Cosmetics. Och nu firar hon in nya året med att göra en stor förändring i sitt utseende.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

På en nytagen bild sitter Kylie Jenner i en blågrön hårfärg och en vit dunjacka, och flera av hennes 123 miljoner följare är lyriska över förändringen.

”Så coolt”, skriver en.

”Wow, fantastiskt bild”, skriver en annan.

”Trendigaste hårfärgen, så fin på dig”, skriver ännu en.

”Vad modig du är”, skriver en till.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Kylie Jenners succé

Men Kylie Jenners förvandling är inte det enda som hennes fans häpnar över. Förutom att Kylie blev mamma i februari efter en hemlig graviditet prydde hon också tidningen Forbes omslag när det stod klart att hon var nära att bli den yngsta dollar-miljardären på egna meriter någonsin.

Och succén slutar inte där. Med ett kapital på runt åtta miljarder kronor har hon blott 21 år gammal kvalat in på topp fem på listan av USA:s rikaste kändisar. Privat är hon tillsammans med pojkvännen Travis Scott, 27, och medan Kylie är god för 438 miljoner kronor är Travis ”bara” god för 70 miljoner.

Trots en stor babylycka har hon tidigare erkänt att den första tiden som förälder var tuff då hon fick så kallad ”baby blues” efter att Stormi föddes. Baby blues är ett vanligt tillstånd några dagar efter en förlossning. Det är en tillfällig nedstämdhet som brukar gå över av sig själv inom ett par veckor.

– Självklart var det tufft i början, utan sömn och alla upp- och nedgångar, säger hon i  tidningen Evening star Magazine.

LÄS MER: Kylie Jenner, 21, är en av USA:s rikaste – så mycket tjänar hon

LÄS MER: Vilken miss: Därför fick Lance inte behålla nya hårfärgen

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!