TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Realityfamiljen i sorg – bekräftar dödsfallet i familjen

03 aug, 2022 
André Färnsveden
Matt Roloff framför familjen.
Familjen Roloff, kända från bland annat TV4, gjorde succé med serien Små människor, i en stor värld.
Nu bekräftar de dödsfallet i familjen.
Annons
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

Programmet Små människor, i en stor värld började sändas 2006 på kanalen TLC och pågår än i dag. Premissen är att följa de kortväxta föräldrarna Matt Roloff, 60 och Amy Roloff, 57, som numera är skilda, och deras fyra barn Zach, Jeremy, Molly och Jacob. Sonen Zach är kortväxt medan Jeremy, och resten av barnen är normallånga. Även de svenska tittarna fick lära känna och följa familjen då programmet även sändes på TV4.

Familjen bor på en stor farm i Oregon, Portland. Genom hela serien har pappan Matt jobbat på farmen och odlat pumpor, men efter att ha fyllt 60 förra året insåg han att det var dags att göra sig av med en del av sin mark, rapporterar People.

"Att fylla 60 i oktober förra året fick mig verkligen att tänka till. Jag har ägt, skapat och bearbetat marken i över 32 underbara år, men det är dags att minska min börda”, skrev Matt.

Annons

Realityfamiljen i sorg – bekräftar dödsfallet i familjen

Under måndagskvällen delade Matt Roloff en bild på sin pappa, Ron Roloff, på Instagram och avslöjade att han gått bort.

En sorglig vecka för familjen Roloff... min pappa... kärleksfullt känd som "pappa" till sina 10 barnbarn och hans 10 barnbarnsbarn åkte lugnt hem för att vara med sin Herre och Frälsare i går kväll", skriver han och fortsätter:

"Ron var en fantastisk make, far, farfar, farfar och inspiration för många

Han berättar att Ron hade varit en kärleksfull person som alltid visat kärlek.

Han älskade verkligen människor och alla som någonsin kommit i kontakt med honom vet det! Hans kärlek till Jesus var så uppenbar under hela hans liv och definitivt under hans sista timmar

Annons

Höll sin pappas hand

Han avslutar inlägget med att tacka alla barnbarn som skyndade sig till dödsbädden ta farväl och hålla Rons hand tillsammans med Matt och hans mamma.

Vilken man och ett väl levt liv! tack till alla barnbarn som kunde springa till hans säng och hålla hans händer med mamma och jag i hans sista stunder här på jorden!! kärlek kärlek till alla!

I kommentarsfältet hyllar följarna Ron för den personen han var och skickar kärlek till sonen Matt i de tuffa tiderna för familjen.

FOTO: YOUTUBE, INSTAGRAM

Annons