Mama June bryter tystnaden om Honey Boo Boos fettsugning

31 jul, 2022 
MAMA JUNE, HONEY BOO BOO
Honey Boo Boo har gått ut med att hon vill göra en fettsugning. Nu väljer Mama June, som inte längre har vårdnaden, att säga sitt om dotterns beslut.
Annons
Här sjunger Honey Boo Boo mitt under intervjun – tvingas avbryta
Här sjunger Honey Boo Boo mitt under intervjun – tvingas avbryta

Skönhetsdrottningen Alana "Honey Boo Boo" Thompson, 16, och hennes mamma June "Mama June" Shannon, 42, slog igenom i det amerikanska realityprogrammet Toddlers & Tiaras.

Programmet var riktigt populärt och skildrade vardagen för unga skönhetsdrottningar och deras familjer.

Sedan dess har däremot mycket hänt. Honey Boo Boo har växt upp och bland annat skaffat sig en pojkvän.

Därför har Mama June förlorat vårdnaden om Honey Boo Boo

Det har också hänt ett och annat när det kommer till hennes familj. Mama June har nämligen förlorat vårdnaden om Honey Boo Boo. Konflikten grundar sig i när Mama June dejtade en kille som begått sexualbrott, något vi fick se i serien. Storasyster Lauryn ”Pumpkin” Shannon, 22, anmälde händelsen och nu står det klart att domen fallit.

Annons

Enligt domen är June skyldig att betala Pumpkin 800 dollar i månaden i barnbidrag tills den dag då Alana fyller 18 år i augusti 2023.

Nyligen stod det klart att Honey Boo Boo vill gå igenom en operation, närmare bestämt fettsugning. Alana förväntas genomgå operationen enligt planen och den kommer kosta runt 13 000 dollar, vilket motsvarar drygt 130 000 kronor.

Mama June bryter tystnaden efter Honey Boo Boos beslut

Även om June inte längre har vårdnaden över Honey Boo Boo så har hon varit tydlig med att hon fortfarande vill vara delaktig i dotterns livsbeslut. Nu berättar hon hur hon tänker kring Alanas fettsugning.

– Jag stöttar henne om det här är något som Alana verkligen vill göra, säger Mama June till TMZ och fortsätter:

– Men jag skulle helst se att hon väntar tills dess att hon fyllt 18 år.

Alana kommer vara 17 år gammal när det är planerat att hon ska genomgå operationen. Men Mama June har nu gått ut offentligt och vädjat till systern Pumpkin, som är hennes vårdnadsgivare numera, att försöka skjuta upp processen.

Annons

– Det stör mig på sätt och vis att Pumpkin inte sa något till mig. Om Alana vill göra det så borde hon vänta med att signera några papper fram tills den dagen då hon fyllt 18 år, säger Mama June.

Honey Boo Boos manager har bekräftat att fettsugningen kommer att bli av. Men för Entertainment Tonight berättar Honey Boo Boo nu att hon inte är helt säker trots allt.

– Jag vill bara vara säker på att det här faktiskt är något jag vill göra innan jag skyndar iväg och gör det. Jag vill också vara säker på att det är något som gynnar mig, inte något som kan döda mig. Och jag vill även säkerställa att det här är något som jag verkligen vill göra, säger Honey Boo Boo.

FOTO: NIPI

Annons