LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Familjen oroad efter att Lindsay Lohan försökte kidnappa barn

06 okt, 2018 
AvOla Brising
Lindsay Lohans familj är oroliga efter att hon försökt kidnappa två syriska hemlösa barn.
Lindsay Lohan har varit i blåsväder senaste veckan då hon livesände på sin Instagram medan hon trakasserade en hemlös familj i Moskva. Filmen avslutas med att den amerikanska skådisen försökte få med sig ett av barnen i familjen och åkte på däng av mamman. Nu är Lindsay Lohans familj oroliga över hennes beteende.
Annons

Den forna barnstjärnan Lindsay Lohan, 32, har haft problem med både missbruk, rättvisan och sig själv ända sedan 2007, men i vintras rapporterades det att hon äntligen hade skärpt till sig och var redo att göra comeback.

– Lindsay dyker upp i tid, är ivrig att arbeta och är faktiskt dedikerad, inte bara att hon låtsas vara dedikerad som hon brukade. Hon har slutat använda droger och det har verkligen ändrat henne, sa en källa som jobbat nära stjärnan i Us Weekly.

Men nu verkar Lindsay ha fått ett återfall vad gäller sitt missbruk. Efter att ha livesänt en bisarr film på Instagram från Moskva förra helgen är hennes familj enligt E! News djupt oroad. Filmen sprids fortfarande på internet och där ses en förmodligen påverkad Lindsay Lohan som pendlar från att vara snäll till att bli extremt hotfull under sitt osammanhängande och irrationella beteende.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det var inte det värsta!

I klippet kan tittarna se hur Lindsay stannar sin bil och går fram till en hemlös flyktingfamilj från Syrien som bor på gatan.

Annons

– Hej allihopa, jag vill bara visa en familj jag träffat. Det är en flyktingfamilj som jag är riktigt orolig över. De behöver verkligen hjälp, säger Lindsay först smått avtrubbad.

I videon, där skådespelerskan blandar engelska med vissa arabiska uttryck, hörs hon sedan säga till de tre pojkarna:

– Vill ni bo på hotell i natt? Vill ni kolla på film? Det skulle vara coolt att se nån film på tv eller dator.

När föräldrarna vägrar låta henne ta pojkarna med sig blir Lindsay till slut aggressiv.

– Ni borde inte ha era barn på marken, du borde vara en hårt arbetande kvinna och du borde göra vad du kan för dina barn, så att de kan ha ett bättre liv. Om någon erbjuder dom ett hem och en säng, som jag gör nu, så ska de få det. De kommer komma tillbaka till dig, säger hon till mamman.

Därefter anklagar hon plötsligt föräldrarna för trafficking:

– De sysslar med människohandel med barnen. Jag kommer inte gå härifrån förrän jag tagit er. Nu vet jag vilka ni är, jävlas inte med mig. Ni förstör arabisk kultur genom att göra så här. Jag är med er pojkar, var inte oroliga. Hela världen ser det här.

Annons

När familjen plockar ihop sina saker och försökte röra sig bort från den konstiga obehagliga stjärnan blir Lindsay Lohan ännu mer hotfull:

– Jag kommer inte gå härifrån förrän jag har med mig barnen. Nu vet jag vilka ni är. Jävlas inte med mig.

Därefter får de chockade tittarna se hur Lindsay börjar förfölja familjen nedför gatan. Till sist får mamman nog och bestämmer sig för att skydda sina älskade och vänder sig om. Livesändningen blir otydlig, men brittiska och amerikanska medier rapporterar att hon antingen knuffar eller slår till Lohan som hamnar på marken och brister ut i tårar. Filmen slutar med att hon drar efter andan och tittar förvirrat in i kameran.

– Jag är chockad. Jag är så rädd nu, säger hon.

På Instagram möttes Lindsay snabbt av massiv kritik efter sändningen. Många av hennes tidigare fans undrar nu hur hon egentligen mår. En del försökte förklara för henne att hon inte ska kidnappa någon annans barn. En person skriver:

Annons

“Hon är farlig och galen. Lås in henne!”

En annan hävdar:

“Hon drev med dom rasistiskt och trakasserade dom, det här är den sjukaste skit jag har sett”

Även på Twitter haglar kritiken.

”Lindsay Lohans Instagram live är något av det vildaste jag någonsin sett. Hon pratar nonsens med falsk brytning och försöker ta två hemlösa pojkar till ett hotellrum mot deras föräldrars vilja. Deras mamma knuffar henne till marken och så gråter Lindsay in i kameran”, sammanfattar en Twitteranvändare livesändningen.

”Det är otroligt hur en kvinna kan gå fram till en oskyldig familj och försöka kidnappa ett av deras barn medan hon livesänder brottet och ingen säger något om att åtala henne”, skriver en annan.

För att se filmen på Lindsay Lohan i Moskva, klicka här.

FOTO: Stella, Youtube

Annons